23948sdkhjf

Tag på 2-dages Certificeret Safexpert kursus - med Safexpert kursus-bevis

I alt DKK 7.990 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Fredericia Kommune
Periode(r)
8. november 2022

9. november 2022

Tag på 2-dages Certificeret Safexpert kursus.
Der udstedes Safexpert kursus-bevis til deltagerne.

2 dages intensivt kursus hvor du lærer at anvende Safexpert til udarbejdelse af en CE-Mærkning – både fra maskinkonstruktørens side og med produktionsselskabets vinkel.

Du lærer at gennemføre en CE-Mærkning i værktøjet. Den indbyggede CE-Guide anvendes som fremgangsmåde. Herunder de tidsbesparende og hjælpende funktioner, som understøtter en effektiv proces.

Kurset henvender sig til både maskinkonstruktører og produktionsvirksomheder, da maskinen på kurset håndteres fra begge vinkler – både som maskinbygger, hvor risikovurdering og CE-Mærkning gennemføres – og som produktionsselskab, hvor maskinen modtages og sammensættes med andre i en produktionslinje.
Det vil sige automationsfolk, produktionsvirksomheder, leverandører af maskiner, robotløsninger og produktionslinjer, CE-Mærkningskonsulenter, m.m.

Grundlæggende kendskab til CE-Mærkning er et krav. Kendskab til anvendelse af standarder, en stor fordel.

Originalt kursusmateriale fra IBF i Østrig (på engelsk) anvendes. Kurset afholdes på dansk. Der stilles undervisnings computer til rådighed med nyeste SafexpertTM version installeret. Værktøjet kører valgfrit Engelsk/Tysk/Fransk. Input formuleres på dansk.

Prisen inkluderer lån af kursus PC med nyeste version af Safexpert samt forplejning i løbet af kursusdagen i form af morgenbrød, frokost, kaffe/te/vand, eftermiddagskage, frugt, m.m.

Tilmelding: Send en kort mail til bowitek@bowitek.dk

 

 

Undervisningsadresse

Trinity Kongrescenter, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia.

Send til en kollega

0.158