23948sdkhjf
Del siden
Kursus

3D-print – Powder Bed Fusion, Metal

I alt DKK 1.500 ekskl. moms
Periode(r)
Løbende optagelse

Dette onlinekursus fokuserer på 3D-print teknologien Powder Bed Fusion i metal. Kurset giver dig en 360-graders introduktion til teknologien, hvor du bl.a. lærer om printprocessen, typiske anvendelser af teknologien, materialetyper, designmæssige muligheder og de forskellige former for efterbehandling.

Dermed får du en forståelse for fordelene og begrænsningerne ved teknologien, så du bedre kan vurdere, hvornår den giver mening at anvende. Kurset kan gennemføres på både dansk og engelsk og er tilgængeligt online i 365 dage.

Teknologisk Institut - Materialer
Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116
P nummer: 1003119709

Kontaktperson

Brian Lykke Christensen
Forretningsleder - Industriel 3D-print
+45 72202058 blc@teknologisk.dk

Undervisningsadresse

Dette online kursus består en række videomoduler, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt modul består af en video, og derudover er der en kort introduktion, som forklarer, hvordan kurset fungerer. Slides i videoerne er på engelsk, men speak er lavet på både dansk og engelsk. Undervejs er der testspørgsmål, som sikrer forståelsen af indholdet.

Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår og i hvilken rækkefølge du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Du behøver således ikke at gennemføre alle moduler på én gang.

Send til en kollega

0.063