23948sdkhjf

Autodesk Inventor 2018 Videregående 2 uger

I alt DKK 6.953 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Esbjerg Kommune
Periode(r)
19. november 2018

30. november 2018

Kurset afvikles i vores CAD Center, som er et åbent værksted. Her vil du arbejde selvstændigt med det udleverede undervisningsmateriale, virtuelle øvelser og opgaver i form af videovejledninger. Der vil under hele kursusforløbet være en underviser tilstede i CAD Centret, der kan hjælpe dig, hvis du har problemer med et emne. Du vil få instruktion/vejledning alene eller i en mindre gruppe.

Beskrivelse
På dette kursus er fokus lagt på konstruktion af komponenter ved hjælp af Referece modeller, hvilket medfører at modellen er meget fleksibel at arbejde med og eventuelle ændringer automatisk opdateres. Du vil blive præsenteret for flere Features, som vil kunne lette dit daglige konstruktionsarbejde. Der arbejdes blandt andet med spændende Features som Loft og Sweeps samt modificeringsfunktioner som Split og Draft. Du vil ligeledes komme til at arbejde med 3D Constraints, Drive Constraints og Collision Detection. Der arbejdes med Content Center og Design Accelerators ,som er med til at effektivisere dit daglige arbejde med Inventor betydeligt.

Du vil også lære at udarbejde eksploderede tegninger med udgangspunkt fra en Assembly. Denne type bruges til eksempelvis visning eller animering af samlingsrækkefølge eller synliggørelse af de komponenter, der indgår i en samling.

Indhold
• Arbejdsmetoder som Bottom Up, Middle Out og Top Down
• Brug af reference modelkomponenter
• 3D Constrains og Drive Constrains samt Kollisionskontrol
• Arbejde med iMate. Automatisering af samlingspunkter
• Import og eksport af data
• Indstilling af målsætning og målsætningstyper
• Introduktion til arbejde med skabeloner
• Pack and Go
• Udarbejdelse af eksploderede samlingstegninger

Uddannelsen
Kurset er en del af uddannelsen til ”3277 Produktionsteknolog”. Kurset udbydes om et fagspecifikt kursus under lov om åben uddannelse.

VarighedTidspunkt:
2 uger, som kan vælges blandt disse uger:

Tidspunkt
Kl. 08.00 - 15.25.

Form
Kurset afvikles i vores CAD Center (åbent værksted ), og der kan vælges mellem følgende former:

1. En kombination af fysisk fremmøde på kursusstedet og selvstudie derhjemme:

Der vil i kursusperioden være 2 obligatoriske mødedage pr. uge i tidsrummet kl. 08.00 - 15.25 (mandag og torsdag i første kursusuge, tirsdag og fredag i den anden). Disse dage kan du få hjælp og vejledning af vores underviser, og du kan få instruktion alene eller i en mindre gruppe.

Den resterende del af kursusperioden er selvstudie hjemme hos dig selv ved en bærbar PC, som vi stiller til rådighed. Du vil være koblet op på vores læringsportal.

eller


2. Fysisk fremmøde på kursusstedet hver dag i perioden

Hvis du vælger denne form, er du til stede på kursusstedet hver dag i perioden i tidsrummet kl. 08.00 - 15.25, hvor du kan få hjælp og vejledning af vores underviser. Du kan få instruktion alene eller i en mindre gruppe.

Ved denne form stilles ikke bærbar PC til rådighed til at låne med hjem.

Tilmeldingsfrist
2 uger før kursusstart.

Målgruppe og forudsætninger
Kurset er for dig, der har et grundlæggende kendskab til Inventor, svarende til kurset "Autodesk Inventor Grundlæggende", og som ønsker at få indsigt i flere af programmets funktioner og hjælpeværktøjer, der kan effektivisere konstruktionsarbejdet. Din baggrund kan f.eks. være maskintekniker, teknisk designer, ingeniør, konstruktør, eller du kan have praktisk arbejdserfaring indenfor området.

Økonomi
Ledige:
Ledige kan kun deltage, hvis kurset kan bevilges i en jobplan. Kontakt dit jobcenter og hør om dine muligheder for dette, hvis du er interesseret i at deltage.

Prisen, som jobcentret skal betale, er 7.562 kr.

I job:
Kursusgebyr 6.953 kr. Der er ingen mulighed for at søge godtgørelse/tilskud til denne type kursus.

Undervisningssted:
Rybners Kursuscenter, Svendsgade 19 - 21, 6700 Esbjerg

Samarbejde:
Kurset udbydes i samarbejde med:
Erhvervsakademi SydVest, Sp. Kirkevej 103, 6700 Esbjerg

Tilmelding til kurset
Jette Henriksen, tlf. 79134584, e-mail: jehe@rybners.dk

Undervisningsadresse

Rybners Kursuscenter, Spangsbjerg Møllevej 72, 6700 Esbjerg

Send til en kollega

0.324