23948sdkhjf

Lad ikke dine smede og murere sove under åben himmel

Bare fordi dit mandskab arbejder under åben himmel, betyder det ikke, at de også behøver sove og forrette deres nødtørft i det fri. I dag er det nemt at finde skurvogne til byggepladser, der kan stilles til rådighed for få penge ved at du leaser dem, hvis ikke køb tiltaler dig. Selvom ingen skurvogn er et femstjernet hotel, hvad indretning og andet angår, kan du alligevel få dem med en høj komfortgrad.

Det er faktisk nemt at vælge skurvogne

Søger du skurvogne i høj kvalitet? Du kan finde skurvogne til salg online flere steder, og selvom det selvfølgelig kan være en dyr fornøjelse at erhverve skurvogne til firmaet, behøver du ikke bruge en masse tid på at hitte ud af, hvilken du skal have. For store forskelle er der nu ikke skurvogne imellem. Der er alligevel nogle ting, du kan have for øje ved valg af skurvogn. Bl.a. at der er forskellige typer.

Giv beskidte håndværkere et sted at skylle snavset af

Nogle skurvogne finder du som beboelsesvogne (også kaldt sovevogne) med ét eller flere værelser og evt. med tekøkken eller fuldt køkken og badeværelse. Andre er spisevogne, der ikke er til at sove i, men som dine folk kan holde deres pauser i, så de kan spise i tørre omgivelser. Og der findes også mandskabsvogne med bruseniche, hvor beskidte håndværkere kan skylle farlige stoffer af kroppen.

Skurvogne skal være nemme at rengøre indvendigt

Siden skurvogne typisk bliver brugt til at huse håndværkere af forskellig slags, så er det vigtigt, at de kan gøres ordentligt rene indvendigt. Det stiller store krav til materialerne, der bliver brugt i en vogn. Når du tjekker skurvogne til salg, så tjek efter, om de markedsføres som værende nemme at rengøre. Som noget andet kan du se efter den indre lyskilde, der anvendes – LED-lys kræver ganske lidt strøm.

Flere andre typer skurvogn kan også være aktuelle

Beboelsesvogne, spisevogne og mandskabsvogne til side er der også kontorvogne og toiletvogne at tage stilling til. Toiletvogne med bad kan ligesom brusenichen i en mandskabsvogn bruges af såvel håndværkere som redningsfolk, der under arbejdet er blevet sølet til i skadelige stoffer. Og så slipper du med en toiletvogn selvfølgelig også for, de tissetrængende håndværkere vander løg ude i det fri.

Hold frokosten frisk i en kølevogn

Som en ekstra type skurvogn kan kølevogne nævnes, der naturligvis ikke er beregnet til menneskers ophold, men kan holde mad køligt. Så selv når det er en sommerdag, holdes råvarer stadigvæk friske.

Send til en kollega

0.063