23948sdkhjf

Relining er en nem metode til renovering af faldstammer

Tærede faldstammer kan virke uoverskueligt for mange mennesker. Enten skal den skiftes helt ud, eller så skal den renoveres. En del af renoveringsarbejdet inden for faldstammer er relining. Relining har vist sig at være ekstremt effektiv og omkostningsbesparende, og det betyder, at du kan glemme alt om at udskifte dine faldstammer - renovér dem i stedet. Læs med i denne artikel og bliv klogere på, hvad relining af faldstammer er, og hvorfor det kan spare dig rent økonomisk.

Hvad er relining af faldstammer?

Relining er en metode, hvor materialet polyurethan bliver påført på indersiden af den allerede eksisterende faldstamme. Polyurethan er specielt udviklet til netop denne type opgaver, da det hæfter sig på alle rør-materialer - og endda gør den det hurtigt, så du allerede kan bruge faldstammen igen samme dag. Materialet er elastisk, og det betyder, at når det sætter sig fast på indersiden af faldstammen, dækker det også for eksisterende revner og giver en helt glat overflade. Med den glatte overflade er der mindre risiko for tilstopning af røret, da der ikke er noget, der kan hænge fast.

Hvordan udføres relining af faldstammer?

Når reliningen skal finde sted, er det vigtigt, at selve faldstammen er renset. Derfor bliver den rengjort godt og grundigt så polyurethanen, som der sprøjtes ind, binder sig bedre inde i faldstammen. Derefter bliver selve røret udtørret ved hjælp af varm luft og til sidst påføres selve materialet i et jævnt lag.  

Hvorfor skifter man bare ikke faldstammen?

Hele processen med renovering af en faldstamme sammenlignet med udskiftning er væsentlig billigere, men du slipper også for en masse bøvl. Renoveringen er hurtigere, da man ikke behøver at nedrive noget køkken eller badeværelse - man skal bare have adgang til den oprindelige faldstamme. Derudover bliver beboere ikke generet af en renovering. Det kan gøres støjfrit og helt uden noget byggerod, når arbejdet bliver udført. 

En professionel samarbejdspartner

Hvis du står med et ønske om at få renoveret din faldstamme, så er Greenpipe altid til rådighed. De har mange års erfaring og sørger for at være i dialog med kunden under hele forløbet - både før, under og efter projektet. De skaber en velfungerende hverdag under hele renoveringen, og deres kompetente medarbejder sikrer, at opgaven udføres til topkarakter. Derudover er det en bæredygtig løsning, hvor man opnår en CO2-besparelse på omkring 60% per lejlighed, så I sammen kan bidrage til den grønne omstilling.

Send til en kollega

0.065