23948sdkhjf

Guide: Her er årets damemode til efteråret og vinteren

Efteråret og vinteren vælter hvert år mode entusiasterne omkuld. Der kommer nye striktrøjer, varmere kjoler og så lanceres der et utal af nye kollektioner af overtøj.

Det sender landet damer på endnu en shoppetur, så de kan få fingrene i de nyeste modetendenser.

Hvert år sættes efterårsmoden og vintermoden igen på ny, og i denne artikel kan du læse mere om årets mode elementer i kategorien for overtøj. 

Flyverdragten
Den populære onepiece, flyverdragten. Den er kommet stærkt igen endnu en gang, og er det mest oplagte valg, hvis man cykler eller går meget i de koldere måneder. Nogle mener, at det kan virke en anelse barnligt at tage på shoppingtur efter en flyverdragt, så rigtig mange modeforretninger har valgt at kalde den for en onepiece eller en termodragt. 

Flyverdragten ses typisk i et quiltet look, og så kan den som regel også spændes ind i taljen, så man kan se formerne - og for at adskille den mere fra en junior flyverdragt. 

Trenchcoaten
Uanset om du ser den i uld eller polyester, kommer den frem gang på gang. Den knælange trenchcoat med bindebånd i taljen, der emmer langt væk af eksklusivitet, er et populært valg blandt kvinderne, når de skal vælge vinterjakke.

Trenchcoaten har været populær i mange år, og den går nok aldrig rigtig af mode. Den vil altid være at finde i efterårets og vinterens mode, både blandt mændene og kvinderne.

Skjortejakken
Vi har længe set den almindelige skjorte, samt skjortekjolen, på bøjlerne i diverse modeforretninger, men i år har vi især også set skjortejakken titte frem. Den ses typisk i en blanding af uld og polyester, og er nok i virkeligheden en overgangsjakke frem for en vinterjakke. 

Den er skjorte formet med en relativt stor krave, og så ses den oftest med knapper som lukning, samt en brystlomme. 

Årets mode findes i katalogerne
Hvis du er blevet nysgerrig på årets damemode, bør du undersøge det nærmere i diverse modemagasiner, hvor du kan være sikker på at blive blæst omkuld sammen med alle de andre mode entusiaster. 

Send til en kollega

0.031