23948sdkhjf

Alucobond kombinerer design og genanvendelighed til byggeri

Denne artikel præsenterer det særlige materiale Alucobond, og hvorfor det giver rigtig god mening at anvende det i sit byggeri.

Ikke nok med at materialet giver gode designmæssige muligheder, er materialet desuden også genanvendeligt.

Designmuligheder
Alucobond er et materiale, der kan bruges til forskelligt slags byggeri og som både er egnet til facader indendørs og udendørs. Materialets fleksible struktur sikrer også, at det kun er fantasien, der sætter grænser, når det kommer til det som materialet skal bruges til og dens endelig udformning. 

Materialet er nemlig enestående i dens stivhed, men samtidigt har det en så fleksibel struktur, at det altså åbner op for næsten uendelige muligheder, når det kommer til det færdige resultat i form af farver, strukturer, form osv.

Genanvendeligt materiale
Man kan især med fordel gøre brug af materialet, hvis man skal lave løsninger indenfor f.eks. facadeplader, skillevægsplader, overdækninger og meget mere. Ikke nok med at materialet virkelig imødekommer kreativitet, når det kommer til design, er Alucobond også det mere miljørigtige valg. 

Alucobond er nemlig et materiale, der givet dets kernemateriale af aluminium er genanvendeligt. Det betyder, at man kan omdanne det endelige produkt til et andet, når man ikke længere skal bruge det. På den måde går man ikke på kompromis med design og kvaliteten af materialet, og sikrer at man opnår en holdbar løsning, der ovenikøbet er bæredygtig.

Find en leverandør af Alucobond
Er du på jagt efter en leverandør af netop Alucobond forarbejdning, der kan tilbyde et bredt udvalg indenfor design og samtidig sikre en holdbar løsning på et genanvendeligt materiale?

Så er virksomheden Midtjysk Pladebearbejdning et rigtig godt bud på en leverandør. De tilbyder netop løsninger i Alucobond og har med udgangspunkt i de kompetencer, som de har opbygget, den bedste forudsætning for at kunne rådgive og levere løsninger indenfor Alucobond.

Send til en kollega

0.047