23948sdkhjf

Sådan klarer du bordbooking i restauranten

Restaurant bord booking kan være uoverskueligt, hvis man ikke har de rigtige midler. Som erhverv gælder det om at hjælpe kunden bedst muligt, og så er der ikke tid til at nøle, når reservationer og gæster strømmer ind.

Det er derfor vigtigt at få sig et overblik, når der skal bookes bord i restaurant og café. Det skal være nemt og hurtigt at finde ledige borde til gæsterne, hvad end det er noget omgående eller til senere, og så skal det være overskueligt for medarbejderne.

Pen og papir er godt – men ikke effektivt
Det er fint til små steder som uafhængige caféer, der ikke modtager mange bordbestillinger, at bruge en kuglepen og en papirskalender til at notere enkelte bookinger. Men for travlere steder, der modtager mange bordbestillinger af gangen, er pen og papir desværre en ting fra fortiden. 

Foruden det praktiske i, at noget digitaliseret kan hentes på tablets eller mobiler til medarbejderne, eller gemmes eksternt, så er fysisk dokumentering bare ikke sikkert. Hvad nu, hvis kalenderen med bookingerne forlægges? Eller hvis der spildes på den, så næste uges bookinger tværes ud og vaskes væk? 

Der er mange gode programmer, der kan hentes i form af apps, og som opbevarer kundeoplysninger på en sikker og forsvarlig måde. Men hvis man forbereder sig på skiftet fra fysisk til digital planlægning, kan det godt være, man sidder med nogen tvivl og forvirring.

Sådan finder du det bedste restaurant bord booking system
Det bedste, du kan gøre, er selvfølgelig at spørge i dit netværk, hvad andre bruger, og få anbefalinger fra folk, du stoler på. Hvis du er ved at starte noget op, og endnu ikke har et stort netværk, du kan spørge til råds, kan du søge efter et restaurant bord booking system online. 

Læs på de forskellige sider, der kommer op. Sammenlign deres priser, læs, hvad de tilbyder, og find nogle brugeranmeldelser af de tilbudte programmer. 

Hvad der selvfølgelig er din topprioritet er, at det skal være nemt og overskueligt – hvorfor skulle man ønske noget, der bare giver ekstra problemer? Som erhvervsdrivende har du jo både kunder og personale i mente, og jo nemmere, noget er at bruge og lære, desto bedre. 

Det er også godt at sikre sig, at programmet, man finder fristende, er sikkert. Dine gæsters data skal være fortrolig og kun udveksles mellem dig og dine kunder. 

Et bordbookingsprogram, der kan tilpasse sig til den digitale alder, er en bonus: Hvis det for eksempel kan implementeres på Facebook eller udsende nyhedsbreve, kan du som erhvervsdrivende nå helt nye målgrupper meget nemmere, end hvis blot booking tager sted på hjemmeside eller via telefon. Sådan når du også bedre nye kunder, der ikke kender dig i forvejen.

Send til en kollega

0.031