23948sdkhjf

Elregningen kan næsten gå i nul: bliv selvforsynende med solceller på taget

Dette indhold er sponsoreret.

Solceller er en af de mest effektive og miljøvenlige måder at producere energi på. Solenergi er nemlig gratis, og det betyder, at du kan blive selvforsynende med solceller på taget. Køb solceller hos easygreen.dk for at få adgang til ekspertice og selvfølgelig kvalitetsprodukter. Med solceller fra easygreen på taget kan du producere din egen elektricitet, hvilket vil reducere elregningen markant. Det kræver dog et investeringsbeløb for at opsætte solcelleanlægget, men det vil hurtigt tjene sig ind igen i form af lavere elregninger.

Kostpris og tilbagebetalingstid på solcellerne

Det er meget forskelligt, hvad det koster at installere solceller. Det afhænger af størrelsen på installationen og valget af solcellepaneler. Tilbagebetalingstiden for investeringen i solceller varierer også meget, men som udgangspunkt vil det tage mellem 5-10 år at få sin investering tilbage igen. Dog skal du vide, at det i høj grad afhænger af antal soltimer og hvor meget strøm, du bruger i dit hjem sammenlignet med mængden af strøm, som solcellerne producerer. Dette betyder dog ikke nødvendigvis, at du skal vente 10 år før du begynder at spare penge på din elregning. De fleste energiselskaber har en nettoafregningsordning, der betaler dig for den overskydende strøm du producerer med dine solceller.

Besparelser ved at blive selvforsynende med solceller på taget

At blive selvforsynende med solceller på taget er en god måde at spare penge på. Dette skyldes som tidligere skrevet, at du kan producere sin egen strøm og dermed ikke skal betale for den strøm, som du køber fra elselskabet. Dog skal du være opmærksom på, at solcellerne naturligvis ikke producerer strøm om natten, når der ikke er lyst. Derfor skal du være sikker på, at du har en aftale med elforsyningsselskabet, så du også er dækket ind med strøm om natten.

Er det en god investering for mig at blive selvforsynende med solceller?

Det er et godt spørgsmål, og det kommer helt an på dine behov og på, om du har den kapital der skal til, for at få solcellerne sat op. Selvom det selvfølgelig er perfekt med en miljøvenlig løsning, der ikke bruger fossile brændstoffer til at producere strøm, så skal din økonomi også være i orden, før du investerer i solceller. Du kan dog også undersøge mulighederne for at få økonomisk støtte fra staten i form af tilskud eller skattefradrag, hvilket gør det endnu mere attraktivt at investere i netop solceller. Selvom installationen af solcelleanlægget ofte er ret dyr, fordi du fårm brug for professionel assistance, vil de langsigtede besparelser næsten altid vise sig at være betydelige nok til at gøre investeringen rentabel over tid.

Send til en kollega

0.048