23948sdkhjf

5G-mobilnetværk bliver fremtiden for mange brancher

5G er kommet for at blive på markedet, og det er et dybt spadestik i at udvikle teknologier og systemer, der er digitaliserede.

5G giver os nemlig muligheden for at binde teknologier sammen, og det gælder især når alle brugere af en smartphone har adgang til et mobilabonnement med 5G.

Med en 5G-dækning i ærmet tager industrierne et stort spring, og her taler mange om Industri 4.0. En mere digitaliseret industri i Danmark, hvor avanceret teknologi og kunstig intelligens bliver byggesten. Læs mere om, hvordan forskellige brancher får glæde af 5G-netværket, og hvordan du selv får glæde af det.

Prisen på et 5G-mobilabonnement gør det muligt at drømme stort
Det er ikke kun selve hastigheden, der imponerer ved 5G. Selvom der er tale om en responstid på omkring ét enkelt millisekund, behøver det ikke at koste dig en formue. Får når det kommer til, hvad du skal betale, finder du en pris på 5G mobilnetværk, der på alle måder er rimelig. Her får du noget nær den hurtigste forbindelse nogensinde, som du kan bruge derhjemme eller på farten.

Det særlige ved 5G er muligheden for at opnå en yderst kort responstid. Det gør det muligt at arbejde med 5G i Danmark på en helt ny måde. Det giver nemlig mulighed for at inkorporere det i avancerede teknologier, der kræver en stabil og hurtig forbindelse.

Nogle brancher får glæde af 5G
Der er nogle brancher, der vil ændre sig mere end andre, når det kommer til 5G-mobilnetværk. Kigger vi eksempelvis på detailhandlen, er der allerede sat skub i at teste fremtidens dagligvarehandel. Her satser man stort på Future Stores, hvor sensorer advarer om tomme hylder, og AI afkoder friskheden på alle fødevarer.

Men det er ikke det eneste. Også køkkenbranchen får nogle nye muligheder. Køkkenet bliver et mekka for nye og lækre gadgets, og det kan være med til at skabe Smart Kitchen-løsninger. Det kan være kameraer, der kan tracke produkters data, kodning af dine maskiner og meget andet.

Turismen vil også få et skub i den rigtige retning, hvor brugeroplevelser i blandt andet lufthavne kan blive langt bedre. Det kan skabe både en øget sikkerhed og hurtigere betjening for alle. Og så er produktion selvfølgelig i fokus. Det er her, hvor vi taler om Industri 4.0, hvor nye maskiner og systemer kan blive revolutionerende.

Millionprojekt sætter skub i 5G
Industrien herhjemme har aldrig haft det bedre. Og selvom corona-pandemien presser mange virksomheder, har vi flere muligheder end nogensinde før. Derfor er der også blevet sat skub i et millionprojekt, der har til formål at styrke SMV’ernes anvendelse af 5G-netværket i en række forskellige sektorer i industrien.

Her er der tale om industrier som robotteknologi og andre produkter, der enten er eller skal digitaliseres. Her har Industriens Fond bevilliget over tre millioner kroner til projektet, og det skal give virksomheder mod på at lege mere med 5G. Det vil i bund og grund styrke efterspørgslen i det danske erhvervsliv og sætte skub i en helt ny udvikling.

Send til en kollega

0.015