23948sdkhjf

Sådan kan du få nyt liv ud af dine gamle jern møbler

Jernmøbler kan give et råt og rustikt look, når det kommer til indretning, og der er gennem tiden blevet produceret mange forskellige møbler, som kan tage din indretning til det næste niveau, men mange af dem trænger til en kærlig hånd.

Har du derfor møbler på lager, som er af jern og har brug for nyt liv, så kan du i denne artikel læse mere omkring, hvordan du kan komme bedst i mål med processen. Du kan også finde mere inspiration til restaurering af gamle jernelementer her. 

Fjern alt overskydende materiale
Når du skal give dine jernmøbler nyt liv, så er det vigtigt, at du fjerner alt overskydende materiale, som måtte sidde på dem. Dette betyder, at du skal finde sandpapir, så du kan slibe eventuelt rust eller andet af dine møbler, som har sat sig fast over årene, eller du kan finde en kemisk blanding, som kan fjerne rust og lignende fra dine møbler. Dette er et meget vigtigt trin i at restaurere dine gamle jernmøbler, da du ellers ikke kan give dem den behandling, som de har brug for. 

Giv en rustbehandling
Når du så har gjort dette, så er tiden kommet til, at dine gamle jernmøbler skal have en rustbehandling. Her skal du give dem en blanding, som kan hjælpe med at undgå rust i fremtiden, og dette skal du give et godt lag af, så du kan være sikker på et godt resultat. husk også at lade dette tørre fuldt ud, før du går videre til næste trin, da du ellers kan få et dårligt resultat, når du skal male dine gamle jernmøbler. Er du i tvivl omkring, hvilket produkt du skal bruge til dette trin, så er det en god ide at tage tiden til at gå i dialog med din lokale tømrergård. 

Giv en ny omgang maling
Til slut er tiden kommet til, at du skal give dine gamle møbler nyt liv ved at give dem en ny omgang maling. Dette kan gøre hele forskellen, når det kommer til at beholde dine gamle møbler eller ej, og det er derfor vigtigt, at du finder den helt rigtige maling, inden du finder penslerne frem. Når du skal male jernmøbler, så skal du huske at finde maling, som passer til jern, da du ellers vil komme til at opleve, at dine møbler vil skalle, og de vil hurtigt komme til at se grimme ud igen.

Send til en kollega

0.063