23948sdkhjf

Sådan forbedrer I jeres online videomøder

Er videomøder en stor del af hverdagen i jeres virksomhed? Så vil I naturligvis gerne have, at de forløber så godt som muligt. Men hvordan sikrer man sig lige dette? Det kan I læse mere om i denne oversigt.

Vigtigheden af godt udstyr

Hemmeligheden bag et godt videomøde er at glemme, at I sidder i et videomøde. Dette gøres ved at gøre samtalen så naturlig som muligt, hvilket I kan gøre med webcams, mikrofoner og meget mere. Dette kræver selvfølgelig, at I har noget godt udstyr ved hånden. Derfor bør I altid holde jer på forkant med den nyeste teknologi indenfor kommunikationsværktøj fra Poly.

Headset

God lyd er grundlaget for et godt videomøde - ingen lyd, intet møde. Derfor bør I altid have godt lydudstyr ved hånden. Dette inkluderer headsetsfra Poly, så I tydelig kan høre andre mennesker. Derudover kan I med fordel også investere i mikrofoner, da mikrofonerne på computere ikke altid er gode nok. På den måde kan I altid være sikker på, at lyden er i absolut topklasse.

Webcam

Folk foretrækker at snakke til et menneskeligt ansigt, ikke en sort skærm med et navn på. Derfor er det en god idé at investere i webcams, som I kan have på jeres computere, når I afholder videomøder. Det kan nemlig være med til at få videomødet til at virke mindre kunstigt. Det kan hjælpe med at gøre samtalen mere flydende, hvilket i sidste ende skaber et bedre møde. Det kan især være værdifuldt, når I snakker med kunder. På den måde kan I vise jer frem på en mere menneskelig måde, hvilket tiltaler folk i langt højere grad end en sort skærm. Derfor er det bare om at komme ud og anskaffe sig et par webcams.

Hurtigt internet

Få ting kan være mere frustrerende end langsomt internet. Det gælder ikke mindst, når man har mest brug for det. Og der er få tidspunkter, hvor hurtigt internet er vigtigere, end når I skal have et vigtigt videomøde med kunder og andre potentielle samarbejdspartnere. Her er det vigtigt, at kommunikationen kan flyde nogenlunde problemfrit. På den måde får alle mest ud af mødet. Derfor er det vigtigt, at I har så hurtigt og stabilt internet som muligt. Det kan til tider virke som en stor og irriterende investering at betale for det bedste internet, men alternativet er næsten værre - forsinket arbejde, afbrudte videomøder og meget mere. Derfor bør I altid have det hurtigt mulige internet.

Send til en kollega

0.078