23948sdkhjf

Hold fri fra jern og industri i lækkert snedkerinteriør

Arbejder man indenfor jern- og maskinindustrien, så har man ofte meget at se til, når man er på job. Der er fart på ind imellem og tiden kan af og til føles temmelig presset. Det er en del af gamet i en branche, hvor der handles og tænkes nyt, og hvor man hele tiden skal være på forkant for at følge med. Og lidt pres skader ikke, hvis blot man kan koble af ind imellem og holde fri. Man skal sørge for at få god hvile og ro på, så man kan være frisk, og godt klædt på til næste omgang.

Når man står veludhvilet ud af sengen, efter en god nats søvn, så er det skønt at kunne træde lige ind i sin egen walk in garderobe, hvor man i ro og mag kan vælge dagens slips, skjorte og jakkesæt. Det er rart med masser af luft omkring sig, når man skal klæde sig på til endnu en dag i jern- og maskinindustrien. Man kan få sådan et bygget i lækkert træ, af dygtige snedkere, som kan deres kram. Så behøver man ikke at tænke på jern og maskiner, før man går ud ad døren.

Lækker håndbygget indretning i træ

Har man ikke pladsen til en garderobe i et rum for sig, så kan det give god mening med skabe over seng og sengeborde i soveværelset. Det giver luft, når alle møbler ikke står og fylder på gulvet, og det er praktisk, når man skal have rodet af vejen, så soveværelset fremstår ordentligt og indbydende til hvile. Hvis man arbejder i industrien, har man brug for orden og luft omkring sig i hjemmet.

Ved at indrette sig med møbler af træ, som er skræddersyet til hjemmet, får man det afbræk fra jobbet, der kræves, når man skal samle ny energi. Alle har brug for at komme på afstand af arbejdet, og hvile og restituere. Man ser med friske øjne på udfordringerne i jern- og maskinbranchen, hvis man har hvilet ud under forhold, der ikke minder en om alt det, man står i på jobbet. Man får ladet maksimalt op i organiske og afslappende omgivelser.

Dygtige, dedikerede snedkere

HCI står for HandCrafted Interior. Bag dette navn gemmer sig en række meget dygtige snedkere og designere fra Letland og Danmark. Virksomheden har specialiseret sig i at lave skræddersyede løsninger, hvor rum og indretning ikke tager hensyn til de standardmål, man finder i mange bolig- og byggemarkeder.

En indretning, hvor håndbyggede, skræddersyede løsninger falder perfekt ind, har man optimale vilkår for afslapning og restitution. Den harmoni, der opstår, når møblement og rum passer sammen og løfter hinanden, giver en atmosfære, som er gavnlig for det mentale velvære.

Send til en kollega

0.031