Tube-form

Sælges
Oprettet
Stand
Ny
Producent
BLM GROUP
Danmark

TUBE-FORM er en maskine som tilbyder en lang række muligheder indenfor rørformning og endeformning, og kan arbejde med en styrke på op til 8 ton. Denne maskinen er udstyret med muligheden for ”head-tail” formning, hvor begge ender af røret formes samtidig. Denne funktion kan potentielt fordoble effektiviteten i netop denne del af din produktionslinje.

Denne maskine er sat op med 7 forskellige produktionsstationer, som enten kan sættes op som 7 rambuk-stationer eller skiftes med op til 2 rotations-stationer. Maskinens alsidighed gør altså at den kan håndtere tapering, flaring, threading, rolling, closing, facing, cutting og mere. Hvis netop din produktion ikke behøver alle 7 produktionsstationer til alle behov, kan maskinen nemt indstilles til at eliminere en station i én bestemt produktionslinje. Dette er en funktion, som du vil værdsatte dag efter dag.

Maskinen har et minimums-energiforbrug. Den er elektrisk drevet, som medfører en stille og ren maskine, og den elektriske rotations-station medfører også den højest mulige nøjagtighed i formningen. Desuden er vedligeholdelsen holdt til et minimum, da den hydrauliske drift er erstattet af elektronik.

Med TUBE-FORM maskinens programmeringsværktøj kan du sørge for, at maskinen optimerer produktionen med de rette indstillinger, og manuel og tidsbekostelig indstilling af maskinen undgås.

 

Teknisk information på TUBE-FORM:

  • Up to seven ram stations
  • Up to two rotary stations
  • With rolling tool
  • Up to 8 tons of force
  • With CNC
  • All electric

 

Læs mere om TUBE-FORM hos BLM Group her.


Kontakt os
Sælger
IP Maskiner as
Pøt Møllevej 105
8450 Hammel
Danmark

Frederik B. Angel
Telefon: +45 41280428
Fax: +45 86 41 12 42


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.326