23948sdkhjf

Sandblæsekabine med cyklon og tryktank fra AJ Engros A/S

I alt DKK 13.596 ekskl. moms Sælges
Udløber
8. november 2019
Stand
Ny

Sandblæsekabine med cyklon og tryktank


Kabinen er en tryksat sandblæsekabine der har en højere hastighedsstrøm, hvilket gør det muligt at arbejde op til 4 gange hurtigere end andre sandblæsekabiner på markedet. Det direkte tryk system, som pneumatisk skubber blæsemediet gennem luftslangen, gør det muligt at rense hårdt for at nå områder, der er umulige med andre sandblæsekabiner. Kabinens direkte tryksystem udnyttes bedst på tungt stål eller ekstra tykke belægninger, der kræver ekstra friktion for at fjerne overfladen. Men den er også udstyret med en trykventil for at sænke blæsetrykket for mere følsomme dele.

Kabinen har en stor åbning for nem indlæsning og losning. Den har fremragende belysning og et meget kraftigt vakuumsystem. Den nederste beholder opbevarer slibematerialet til brug og genbruges og åbnes let for at muliggøre let fjernelse af blæse medie. Trykbeholderen under tragten tillader en justerbar, højtryksluftstrøm af slibemiddel, når der skal blæses.

Kabinen er altid klar, når du er. Kabinen kan konstant tilsluttes din luftforsyning og er klar til øjeblikkelig brug, når du træder på pedalen. Brug din nye sandblæsekabine til at fjerne maling, tung rust fra bildele og lign.
Kabinen indeholder et kraftigt vakuumsystem, der holder arbejdsområdet fri for "flyvende" rust og brugte glasperleskaller. Efter at glasperlen "slår imod" overfladen, der skal renses, bliver en del af perlen "ødelagt" og bliver næsten vægtløs. Vakuumsystemet fjerner de "flyvende" partikler , mens de "gode perler" falder i tragten under arbejdsfladen og bliver genanvendt.

Kabinen bruger en fodpedal til at styre strømmen af slibemidler fra luftdysen. Fodpedalen tillader operatøren at "holde og pege" dysen i stedet for behovet for at "trække en trigger", hvilket kan være meget trættende.

Kabinen må kun fyldes med ca. 25 kg blæsemiddel.

Bemærk at kabinen leveres i farven GRÅ

Læs mere om AJ Engros A/S her.
Sælger
AJ Engros A/S
Sønderbrogade 89
7160 Tørring
Danmark

Allan Jørgensen
Telefon: +45 75802276


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.179