23948sdkhjf

ViscoTec RD dispenser

Sælges
Udløber
11. februar 2022
Stand
Ny
Producent
ViscoTec
Model
RD-dispenser
Årgang
2020

RD Dispenseren findes i forskellige størrelser og karakteriserer doseringssystemer med et konstant volumetrisk driftsprincip for en uafbrudt og meget præcis doseringsproces ved anvendelse af ViscoTecs kendte "endless piston" princip. Dispenserne garanterer en præcis, konsistent og pålidelig doseringsydelse for en bred vifte af væsker og overholdelse af den specificerede doseringspræcision selv med materialer, der varierer i densitet og viskositet. 

Produktfordele

 • let montering / demontering af dispenseren til rengøringsprocedure
 • fri adgang til hele det interne pumpeplads
 • pålidelig inspektion og enkel rengøring af det indre pumperum
 • forbedret vedligeholdelighed ved identisk høj doseringsnøjagtighed
 • mulighed for kontrol på stedet af dispenservilkårene
 • verifikation af tætningsenheden under rengøringsservicen

 

Applikationer
Doseringssystemerne kan konfigureres og bruges til flere applikationer inden for et bredt spektrum af medier. Systemer er tilgængelige til behandling af klæbemidler og tætningsmidler til begge - 1-komponent applikationer såvel som 2-komponent applikationer med mulighed for programmerbare indstillinger af blandingsforholdet:

 • Dosering, påføring, indkapsling, 2-komponentbehandling og volumetrisk sprøjteteknologi af 1-komponent og 2-komponent klæbemidler, tætningsmidler, pastaer og indkapslingsmaterialer
 • Påføring af dots og beads, mulighed for programmerbar indstilling af doseringsmængder og strømningshastighed samt blandingsforhold til 2-komponent applikationer

Fordele der giver en effektiv produktionsproces
De forbedrede produktfunktioner i ViscoTec RD-EC dispensere hjælper med til at optimere industrielle produktionsprocesser:

 • øget tilgængelighed af systemet på grund af en effektiv rengøringsproces
 • reduktion af de samlede vedligeholdelsesomkostninger
 • optimeret rengøringsprocedure muliggør også behandling af mere kritiske materialer
 • enkel opgradering af eksisterende produktionslinjer til den nye ViscoTec EC-teknologi ved minimeret system
 • mindre nedetid, mere oppetid

De specielle rotor-statorgeometrier tillader fleksibel kontrol af mængden af ​​den transporterede væske og retningen af ​​mediumstrømmen.
Alternativt åbner kamre mulighed for en forsigtig transport af mediet inde i dispenseren og et pulseringsfrit output.
Hvert enkelt dispenserkammer formidler et nøjagtigt defineret volumen af ​​medium og fungerer samtidig som tætningsledning i vejen for pumpeindgang og udløbsside.

RD-EC (Easy Clean) dispenserplatform
Med den nuværende generation af RD-EC (Easy Clean) dispensere reduceres rengørings- og vedligeholdelsesomkostninger specifikt til et minimum, og en høj grad af systemtilgængelighed garanteres i de industrielle produktionsprocesser.
EC-dispenserens housing form giver mulighed for let og omfattende adgang til det indre pumpeområde - især til rotoren og drivakslen - selv uden adskillelse af tætningshuset. Derudover kan omkostningerne til rengøringsmaterialer og bortskaffelse heraf reduceres betydeligt. Som en konsekvens heraf kan produktion i mindre batchstørrelser realiseres økonomisk, og linjeressourcer drives med højere udnyttelsesgrader.

Vil du  vide mere om RD-dispenseren og dens muligheder? Så kontakt os på info@scanmaster.dk 

SCANMASTER

Scanmaster er Skandinaviens mest udviklings- og serviceorienterede leverandør af unikke doseringsløsninger til ethvert industrielt behov i rette tid og kvalitet.

Du har behovet, vi har løsningen!


 
 
Sælger
Scanmaster ApS
Svogerslev Hovedgade 48
4000 Roskilde
Danmark

Mia Stenholm Pedersen
Telefon: +45 45828090


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.19