23948sdkhjf

CMS sætter ny standard for vakuumformning

Sælges
Udløber
19. november 2022
Stand
Ny
Producent
CMS
Model
Eidos
Årgang
2021

Stil og ydeevne i den nye Eidos bekræfter endnu en gang CMS som markedsførende indenfor storformat vakuumformning. Den sofistikerede mekaniske løsning sikrer den bedste ydeevne på markedet og innovativ, ny software giver ekstremt brugervenlig maskinstyring.

Ekslusivt for den nye Eidos:

Den nye CMS HMI ThermoActive software er designet specielt til termoformningsprocessen. Tidslinjen og det eksklusive dashboard sikrer hurtig og let forståelig overvågning af både produktion og processtyring.

CMS ThermoProphet system til automatisk styring af opvarmning af plade via termisk kamera.

Rammen og synkron bevægelse med 4 elektrisk koblet børsteløse motorer (portal). Transmission sker via faste tandstænger, hvilket eliminerer bevægelige mekaniske dele, der stikker ud fra maskinen.

Nyt kølesystem med mobile udtag installeret direkte på støbeformen.

Hurtig formatændring takket være fuldautomatisk ”window plate”  og ”clamping frame” systemet.

Formbord med pc-styret børsteløs bevægelse og med stor hastighed og mål. Den patenterede bevægelse opnås takket være to elektronisk koblede servomotorer (gantry), som garanterer en hurtig og præcis positionering af formen.

Optimeres proces

En af fordelene ved den nye Eidos er det nye formkølesystem med "vippefunktion", der reducerer køletiden for formen med op til 31 % (*). Afstanden mellem udtag fra stykket og bredden af bevægelser kan programmeres og gemmes. Varmesystemet med oscillerende funktion garanterer maksimal effektivitet tæt på fastspændingsrammen. Effekten kan justeres for bedre at kunne tilpasse varmecyklussen i henhold til pladens tykkelse for at opnå topkvalitet med korteste opvarmningscyklustider og minimalt energiforbrug.

(*) sammenlignet med tidligere løsninger

Hvis du vil vide mere om den nye CMS Eidos er du velkommen til at kontakte Henrik Thomsen, Product Manager CNC, på hgt@gibotech.dk eller 20663518.

 
Sælger
GIBOTECH A/S

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Danmark

Henrik Thomsen
Telefon: +45 20663518
Fax: +45 65959449

Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.172