23948sdkhjf

CM-1500 isoleringsmaskine klarer arbejdet

Sælges
Udløber
31. august 2023
Stand
Ny
Producent
Cool Machines
Model
CM-1500

Med en isoleringsmaskine er der meget som bliver nemmere, og samtidig bliver effekten af isoleringen ofte bedre.

Lad os tage et eksempel: Et loft med spær, bjælker, vandrør og samledåser skal isoleres - det er noget nær umuligt at gøre optimalt med batts isolering uden, at der opstår luftlommer og sprækker  = kuldebroer. Samtidig står du tilbage med en masse fraskær, som efterfølgende skal på genbrugspladsen. For ikke at tale om al den tid det tager at isolere et loft med batts isolering.

Med en isoleringsmaskine kan du isolere et loft i en almindelig ejendom på nogle få timer, og der er med sikkerhed ingen luftlommer eller sprækker. Den udblæste løsuldsfiber lægger sig tæt omkring konstruktioner, rør samt ledninger, og sikrer at der ikke er nogen kuldebroer. Samtidig er der ingen spild af isoleringsmateriale; du bruger kun det som er nødvendigt.

Vores CM-1500 isoleringsmaskine er designet til byggefirmaet eller isolatøren med jævnlige isoleringsopgaver, og har en imponerende høj kapacitet i forhold til dens størrelse og pris. Med en CM-1500 isoleringsmaskine kan du blæse med alle typer isoleringsgranulater såsom glasuld, rockwool, stenuld, papiruld og træfiberisolering.

CM-1500 kan bruges til indblæsning i ydervægge, skillerumsvægge, på lofter, i skunke, gulve og så videre. Du slipper for at bære rundt på isoleringen, da isoleringsmaskinen kan placeres tæt på isoleringsmaterialet, og ved hjælp af isoleringsslanger føres materialet direkte hen til der, hvor der skal isoleres.

Ønsker du information og pris på vores CM-1500 isoleringsmaskine kan du kontakte os på telefon 5460 9006 eller sende os en mail på enten info@isodan.dk eller info@coolmachineseurope.com

Du kan også besøge vores hjemmeside, klik her.
Sælger
Isodan ApS

Isodan ApS
Østervej 2
4960 Holeby
Danmark

Steen E. Damkjær
Telefon: +45 49403797

Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.173