23948sdkhjf
Del siden
Sælges

Fpt Dinomax

Stand
Ny

FPT Dinomax er en Gantry-maskine med bevægelig bro, der er velegnet til tung bearbejdning og højhastighedsskæring. Den optimerede struktur, der er opnået ved hjælp af den mest avancerede FEM-analyse, og brugen af den nyeste generation af drivsystemer samt lineære motorer forener kravet om høj produktivitet med fleksibilitet og nøjagtighed og sætter en ny standard inden for værktøjsmaskiner.

En specifik konfigurationspakke gør det muligt at bruge Dinomax til kompleks bearbejdning af mellemstore og store tandhjul, hvis nøjagtighed og finish er typisk for slibemaskiner til tandhjul. En 4-sidet sikkerhedsindhegning omgiver bearbejdningsområdet, og emnet kan læsses ind gennem brede skydedøre foran. Systemet kan suppleres med et bevægeligt beskyttelsestag med automatisk åbning, der betjenes af elektriske servomotorer. Automatisk hovedskift er muligt på begge systemer og garanterer maksimal fleksibilitet uden kompromisser, så man opnår den bedste ydelse ved både grovslibning og efterbearbejdning.

Dinomax kan tilpasses med en bred vifte af muligheder og løsninger, der opfylder alle behov hos kunder inden for luftfarts-/rumfartsindustrien, dele til elproduktion, bearbejdning med høj præcision, støbeforme, matricer og styling-centre.

Duroc Machine Tool Danmark
Ribevej 14
8940 Randers SV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34889074
P nummer: 1000254750

Kontaktperson

CR
Christian Royal
Group Marketing Manager
christian.royal@duroc.com

Send til en kollega

0.047