23948sdkhjf

Produtech fiberlaser type ISEO

Sælges
Udløber
1. juni 2023
Stand
Ny
Producent
Produtech
Model
ISEO

Produtech fiberlaser type ISEO er en nyudviklet innovativ maskine, som revolutionerer arbejdsprocessen indenfor bearbejdning af tyndplade direkte fra coils. Fordelene ved at håndtere tyndplade direkte fra coils er mange, og betyder bl.a. at der ikke eksisterer begrænsning i håndtering af materialelængde. Den kontinuerlige fremføring af materiale sørger for meget høj produktivitet.
Den nyeste fiberlaser teknologi sørger for unik skærekvalitet, høj præcision og imponerende skærehastighed. Fiberlaser teknologien er energieffektiv, med et minimum af omkostninger til vedligehold.
Type ISEO er velegnet både til bearbejdning af stål, aluminium, messing og kobber. Arbejdsområdet er komplet tildækket, og sørger for at maskinen lever op til alle sikkerhedskrav.

Coil-førings systemet:
Systemet består af ruller som via rektificeret gummibelægning yder høj modstand, og som drives af en børsteløs motor. Dette garanterer en konstant kontrol af positioneringen af coilen under den løbende arbejdsproces, og man undgår mange ulemper (dvs. behovet for flere genstarter eller anvendelse af klemmer) og således sikres hastighed og præcision.

Laserkilde:
Laserkilden er leveret af IPG fra Tyskland, som er den største leverandør på markedet
til fiberlasere. Det samme er laser-skærehovedet, således sikres den mest optimale udnyttelse af produkterne.

Motoriseret coil-afvikler:
Coil-afvikleren er en heavy-duty model. Dens struktur er designet og konstrueret af tykke elektrosvejsede stålplader, udglødet og bearbejdet med høj præcision. Den har en hydraulisk udvidelse af dorn til at gå indeni coils. Dette giver mulighed for en nem og hurtig udskiftning af disse. Rotationen udføres ved hjælp af en hydraulisk motor med en gear-enhed som kan finjustere hastigheden, og styres automatisk af en elektromekanisk enhed. En anden elektromekanisk anordning styrer ”loopet”.
Coil-afvikleren er udstyret med en roterende motoriseret arm, som sørger for at der ingen ”tilbagerulning” sker, og at coilen hele tiden har den korrekte afvikling.

Skærehoved:
Designet med innovative teknologier og samlet med kvalitetsdele, er skærehovedet monteret på maskinen ved hjælp af føringer, der er kraftigt dimensionerede, hærdede og rektificeret, med kuglespindler. De tværgående bevægelser (y-aksen) langs hele coil bredden er lavet af den nyeste generation af lineære motorer produceret af de bedste mærker, som sikrer stor pålidelighed, præcision og hastighed uden behov for gear.
Derfor kan hovedet opnå:

· Høj hastighed.
· Høj positionerings nøjagtighed.
· Minimal vedligeholdelse.

X-a aksen:
Formålet med den ekstra X-a akse er, at opnå højere ydelse på fiber-laser linjen.
Produtech har designet den ekstra akse som får skærehovedet til at bevæge sig i samme retning som materialet.
Denne ekstra akse bevæger sig vha. en meget hurtig og præcis lineær motor.
Både X-a og Y-akse bevægelse styres af lineære motorer med meget høj præcision,
Når kunden har brug for at skære større figurer, lange dele eller radier, vil maskinen indstille standby-position for X-a akse og vil arbejde med interpolering af X og Y-aksen.

Styring:
CNC styringen leveres af ESA GV (mod. S500). Brugerens interface er på en industriel PC med LCD TFT 12,1 “ skærm og et separat tastatur er monteret på et panel.

Retteværk:
Denne enhed er en ”heavy-duty” rette-enhed, hvis struktur består af tykke elektrosvejsede stålplader, udglødet og bearbejdet med høj præcision. Der er 4stk. motoriserede valser til fremføring af materialet, som er lavet af forkromet stål, de er motoriserede med en børsteløs motor og placeret før og efter opretningsenheden, som herved garanterer den højeste præcision. Rette-valserne er lavet af forkromet stål med en hærdet overflade. De øverste valser er lodret bevægelige ved hjælp af hånd-hjul med en digital positions-indikator for at tillade en finjustering.

Se mange flere maskiner på vores hjemmeside her
Sælger
Kapema A/S

Kapema A/S
Vilhelmsborgvej 16A
7700 Thisted
Danmark

Mogens Sørensen
Telefon: +45 40241518

Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.25