23948sdkhjf

Medlemsportalens husregler

For at opretholde kundernes overblik og bevare sidens brugervenlighed har vi en række husregler, som medlemmer af Medlemsportalen må overholde.

Virksomhedsprofil

Skriv kun informationer om din virksomhed

På virksomhedssiden kan du give kunderne indblik i, hvem I er. Skriv derfor kun informationer om din egen virksomhed på virksomhedssiden og i søgeordene. Sørg samtidig for at søgeordene stemmer overens med din virksomheds kompetencer.

Link kun til egne websites

Med links kan I føre kunderne ind på jeres hjemmeside og øvrige sociale medier. Indsæt derfor kun links til jeres egne websites på virksomhedssiden og i de øvrige opslag.

Nyhedsopslag

En nyhed er kun en nyhed én gang

Undgå at oprette den samme nyhed flere gang, da dette kan skade din virksomheds aktualitet og udvande mediets generelle nyhedsværdi.

Valg af portal og kategori

Vælg de portaler og kategorier, der er relevante for opslaget. Hvis der er uoverensstemmelse mellem portal, kategori og opslagets indhold, skaber det nemlig uorden i portalens systematisering og i kundernes overblik.

Nyheder fra andre medier

På medlemsportalen er det kun dine egne nyheder, der må publiceres. Det er ikke tilladt at oprette nyheder om din virksomhed fra andre medier – medmindre du har en aftale med journalisten herom. Det er nemlig den enkelte journalist, der ejer rettighederne til artiklen.

Skriv kun om din egen virksomhed 

I nyhedsoplagene kan I fortælle historier, der viser jeres kompetencer og giver indblik i jeres virksomhed. Skriv derfor kun om jeres egen virksomhed og ikke om andre virksomheder og personer - heller ikke i produktsammenligninger.

Der kan maksimalt oprettes 1 nyhed om dagen i nyhedsbrevet.

Maskiner, produkter og kompetencer

Genindryk med måde

En løbende udskiftning i salgsopslagene gør det interessant for kunderne at holde sig opdateret. Vent derfor som minimum 3-4 uger med at genindrykke det samme opslag i nyhedsbrevet.

Opret kun ét opslag pr. produkt

Du kan oprette alle de produkt-, maskin- og kompetenceopslag, der er behov for under din medlemsprofil. Der må kun oprettes ét opslag pr. produkt. Hvis du ønsker at genoprette opslaget med ny tekst eller overskrift, så sørg for at slette det foregående opslag.

Der kan maksimalt indrykkes 2 opslag om ugen i nyhedsbrevet.

Såfremt ovenstående husregler ikke overholdes, forbeholder Nordiske Medier sig retten til at foretage ændringer eller slette opslag fra portalen.

Har du spørgsmål til ovenstående husregler, er du velkommen til at vores kundeservice på info@nordiskemedier.dk eller telefon 7228 6970

Send til en kollega

0.031