23948sdkhjf

Fakta om udbudet

EU-nr
2021/S 237-625382
Offentliggjort
07.12.2021
Udbudstype
Opdatering

Udbyder

Horsens Kommune

Udbud af rammeaftale for drift og vedligeholdelse af vejbelysning og trafikanlæg i Horsens Kommune


Horsens Kommune

Berigtigelse

Bekendtgørelse om ændringer eller supplerende oplysninger

Tjenesteydelser

(Supplement til Den Europæiske Unions Tidende, 2021/S 211-553605)

Retsgrundlag:
Direktiv 2014/24/EU

Del I: Ordregivende myndighed/enhed

I.1) Navn og adresser
Officielt navn: Horsens Kommune
Postadresse: Rådhustorvet 4
By: Horsens
NUTS-kode: DK042 Østjylland
Postnummer: 8700
Land: Danmark
Kontaktperson: Helene Elna Nord.
E-mail: heln@horsens.dk
Internetadresse(r):
Overordnet internetadresse: www.horsens.dk

Del II: Genstand

II.1) Udbuddets omfang
II.1.1) Betegnelse:

Udbud af rammeaftale for drift og vedligeholdelse af vejbelysning og trafikanlæg i Horsens Kommune

II.1.2) Hoved-CPV-kode
50232100 Vedligeholdelse af vejbelysning
II.1.3) Kontrakttype
Tjenesteydelser
II.1.4) Kort beskrivelse:

Rammeaftalen omfatter omfatter drift og vedligehold af Horsens Kommunes vejbelysnings- og trafiksignalanlæg over en 4 årig periode.

Vejbelysningsanlægget består af ca. 21.000 lyspunkter. Af lyspunkterne er ca. 11.000 LED armaturer, som er monteret inden for de sidste 5 år. Den resterende del forventes skiftet over de kommende 5 år. Derudover omfatter rammeaftalen tillige vedligeholdelse og drift af det ydre udstyr i 61 (56 ITS anlæg og 5 Swarco anlæg) trafiksignalanlæg. Derudover kan der forekomme udkald til fartvisere, trafiktavler og P-automater.

Del VI: Supplerende oplysninger

VI.5) Dato for afsendelse af denne bekendtgørelse:
02/12/2021
VI.6) Oprindelig bekendtgørelsesreference
Bekendtgørelsens nummer i EUT S: 2021/S 211-553605

Del VII: Ændringer

VII.1) Oplysninger, der skal ændres eller tilføjes
VII.1.2) Tekststykke, der skal ændres i den oprindelige bekendtgørelse
Afsnit nummer: III.1.3
I stedet for:

Tilbudsgiver skal vedlægge beskrivelse af maksimalt 4 afsluttede referencer, som maksimalt er 5 år gamle beregnet fra tidspunktet for tilbudsfristens udløb. Med afsluttede referencer menes referencer, hvor drift af vedligeholdelse af vejbelysning og trafiksignaler er afsluttet. En rammeaftalen kan anvendes som reference, såfremt rammeaftalen omfatter konkrete tilsvarende opgaver som den udbudte, dvs. rammeaftalen skal omfatte drift og vedligeholdelse af vejbelysningsanlæg og trafiksignaler, vagtordning m.v. jf. iøvrigt SAB for en nærmere beskrivelse af den konkrete ydelse. Følgende oplysninger skal angives i referencerne: Beskrivelse af den konkrete opgave og ydelser, herunder om opgaven omfatter vedligeholdelse, drift, vagtordning, nyanlæg m.v. Kontaktinformationer på bygherren Værdien af den konkrete reference (kontraktværdien) Baserer tilbudsgiver sig på andre juridiske enheder i opfyldelse af et eller flere af minimumskrav vedrørende teknisk og faglig kapacitet egnethed, skal tilbudsgiver vedlægge et særskilt ESPD udfyldt af denne anden juridiske enhed. Såfremt der ikke vedlægges ESPD for denne anden juridiske enhed har ordregiver ikke mulighed for at lægge vægt på den anden juridiske enheds teknisk og falige kapacitet. Ved en sammenslutning af juridiske enheder (f.eks. konsortium med flere virksomheder) skal oplysningerne angives for hver af de deltagende juridiske enheder i sammenslutningen i særskilte ESPD´er. Hvis tilbudsgiver basere sig på andre enheders økonomiske/finansielle og/eller andre enheders faglige/tekniske formåen skal tilbudsgiver senest i forbindelse med ordregivers indhentelse af dokumentation for de i ESPD´et angivne oplysning er kunne godtgøre fuldt ud at kunne råde over de ressourcer, der er nødvendige til opfyldelse af aftalen, f.eks. ved at udfylde støtteerklæring for disse enheder tilsagn om at stille de nødvendige ressourcer til rådgivning i rammeaftalens varighed. Såfremt tilbudsgiver baserer sig på anden juridisk enhed i forhold til den faglige/tekniske formåen skal den pågældende støttende virksomhed udføre arbejdet i kontraktperioden, jf. entreprisekontraktens punkt 1.2.1.

Læses:

Tilbudsgiver skal vedlægge beskrivelse af maksimalt 4 afsluttede referencer, som maksimalt er 5 år gamle beregnet fra tidspunktet for tilbudsfristens udløb. Med ”afsluttede referencer” menes referencer, hvor drift og vedligeholdelse af vejbelysning og trafiksignaler er afsluttet. Som ”afsluttede referencer” menes tillige referencer, som endnu ikke er afsluttet, men hvor tilbudsgiveren har udført drift og vedligeholdelse i mindst 3 år og hvor omsætningen for referencen er minimum 1,5 mio DKK. En rammeaftalen kan anvendes som reference, såfremt rammeaftalen omfatter konkrete tilsvarende opgaver som den udbudte, dvs. rammeaftalen skal omfatte drift og vedligeholdelse af vejbelysningsanlæg og trafiksignaler, vagtordning m.v. jf. iøvrigt SAB for en nærmere beskrivelse af den konkrete ydelse.

Følgende oplysninger skal angives i referencerne:

Beskrivelse af den konkrete opgave og ydelser, herunder om opgaven omfatter vedligeholdelse, drift, vagtordning, nyanlæg m.v.

Kontaktinformationer på bygherren

Værdien af den konkrete reference (kontraktværdien) eller hvor kontrakten for referencen ikke er færdiggjort anføres den hidtil værende omsætning.

Baserer tilbudsgiver sig på andre juridiske enheder i opfyldelse af et eller flere af minimumskrav vedrørende teknisk og faglig kapacitet egnethed, skal tilbudsgiver vedlægge et særskilt ESPD udfyldt af denne anden juridiske enhed. Såfremt der ikke vedlægges ESPD for denne anden juridiske enhed har ordregiver ikke mulighed for at lægge vægt på den anden juridiske enheds teknisk og falige kapacitet. Ved en sammenslutning af juridiske enheder (f.eks. konsortium med flere virksomheder) skal oplysningerne angives for hver af de deltagende juridiske enheder i sammenslutningen i særskilte ESPD´er. Hvis tilbudsgiver basere sig på andre enheders økonomiske/finansielle og/eller andre enheders faglige/tekniske formåen skal tilbudsgiver senest i forbindelse med ordregivers indhentelse af dokumentation for de i ESPD´et angivne oplysning er kunne godtgøre fuldt ud at kunne råde over de ressourcer, der er nødvendige til opfyldelse af aftalen, f.eks. ved at udfylde støtteerklæring for disse enheder tilsagn om at stille de nødvendige ressourcer til rådgivning i rammeaftalens varighed. Såfremt tilbudsgiver baserer sig på anden juridisk enhed i forhold til den faglige/tekniske formåen skal den pågældende støttende virksomhed udføre arbejdet i kontraktperioden, jf. entreprisekontraktens punkt 1.2.1.

Afsnit nummer: IV.2.2
I stedet for:
Dato: 06/12/2021
Tidspunkt: 12:00
Læses:
Dato: 06/01/2022
Tidspunkt: 12:00
VII.2) Yderligere supplerende oplysninger:

Send til en kollega

0.063