23948sdkhjf

Vedhæftningsmåler til beton model 106/6

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Model 106/6 er specielt designet til vedhæftningsmåling på beton. Den fungerer på samme måde som den almindelige model 106, men kan arbejde med 50 mm Ø dollyer, som kan teste belægninger på beton.

Vedhæftningsmåleren betjenes manuelt og er ikke afhængig af strømforsyning. Da den samtidig er bærbar og leveres i en kuffert, er den ideel til test "i marken".


Vedhæftning er et mål for, hvor godt lakken hæfter på undergrunden eller det underliggende lag, og en vedhæftningstest efter påføringen kan vurdere bindestyrken mellem underlaget og beklædningen, eller mellem forskellige beklædningslag eller evt. visse underlags klæbestyrke.

Udover model 106/6 der anvendes på beton, har Strenometer et stort udvalg vedhæftningstestere, der kan inddeles i følgende kategorier.

Gittersnit, der er en hurtig og billig sammeligningsmetode, hvor belægningen skæres i små firkanter, hvorved den laterale bindestyke reduceres, og vedhæftningen bestemmes i forhold til ISO, ASTM eller firmastandarder. Gittersnit anvendes til malings- og pulverlag op til 125 µm tykkelse.

Trækprøve, der er en letanvendelig metode, hvor dollyer limes fast til beklædningen, hvorefter man, når limen er hærdet, måler den kraft, der skal til for at trække dollyen af overfladen. Dollymetoden er ideel til såvel laboratoriet som i marken og den kan bruges på flade eller buede overflader.

Stødprøve, der tester efter samme princip som trækprøve, bortset fra at dollyen skubbes af overfladen. Forden ved metoden er at man kan anvende hurtigthærdende lim. Stødprøven er ideel til buede overflader.rørledninger og metallic spraymalinger.

Se en del af vores sortiment her:

Gittersnitmetoden

Dollymetoden

Fakta om Strenometer ApS

Adresse
Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum

Region
Danmark
Hovedstaden
Lyngby-Taarbæk Kommune

Telefon: +45 45 95 07 00

CVR nummer: DK73217717

P nummer: 1002395360

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jonas Laursen
Direkte telefon: +45 45950700

Kim Graessler

Mads Strenov
Stilling: Direktør

Salg Strenometer
Direkte telefon: +45 45950700

Send til en kollega

0.078