Choose language Home > Article displaySkip Navigation Links Thursday 17 April 2014
Advertising / Contact  

Solcellefirma får midler til vækst
23 March 2009 kl. 8:30 / Proces
Print Tip Debat
Gaia Solar A/S i Hvidovre, som er Skandinaviens førende selskab indenfor bygningsintegration af solcellesystemer, modtager vækstkapital fra PBI Holding A/S.
TILFØRSEL
Gaia Solar har netop indgået aftale med PBI Holding om indskud af vækstkapital i Gaia Solar. Med en 25 procent andel indtræder PBI Holding som aktionær i virksomheden. Udover PBI Holding består ejerkredsen af selskabets ledende medarbejdere.
I forbindelse med udvidelse af ejerkredsen i Gaia Solar udnævnes Dennis Aarø til ny bestyrelsesformand, mens nuværende CFO Michael Stadi udnævnes til adm. direktør i selskabet.
- Vi er meget begejstrede for at byde PBI Holding velkommen som aktionær i selskabet. Vi har en kraftigt voksende ordrebog og et marked, som er i stærk vækst, hvorfor vi har vurderet, at vi vokser bedst og hurtigst gennem ekstern kapital. Med PBI Holding har vi fundet en aktionær med det helt rette match af indbyrdes kerneværdier samt forventning til fremtidigt strategisk samarbejde, siger bestyrelsesformand i Gaia Solar, Dennis Aarø.
- Vi ser et enormt marked for miljø- og klimaforbedringer og forventer, at denne sektor vil vokse markant de næste mange år. Gaia Solar har allerede opnået en ledende position inden for alternativ energi med sine unikke systemer inden for bygningsintegration af solcellesystemer. Den platform vil vi gerne være med til at udbygge i de kommende år, siger adm. direktør i PBI Holding, Lene Stengade.
mola
 
 
Show original picture
 Also read...
2 May 2012 kl. 10:30
Gaia Solar inviterer til åbent hus
21 June 2011 kl. 7:00
Gaia Solar og Energi Nord indgår samarbejde
19 November 2010 kl. 7:30
Bank blåstempler investering i solcelleanlæg
10 December 2009 kl. 7:00
Dansk solcelle teknologi byder verdensledere velkommen til COP15
23 November 2009 kl. 10:45
Tysk partnerskab om sol- kraftværker
1 October 2009 kl. 7:45
Byggeri får kæmpe solcelleanlæg
7 May 2009 kl. 8:45
Dansk solcelleanlæg får svensk pris
Tip a friend...
Your name:
*
Your email:
*
To email:
*


0
Post a comment!
Here you may express your opinion.
In order to participate in the debate, you must be logged in.
If you are not a registered user, you can create a new account by following this link. The registration process only takes a minute.
LOG IN
Email:
Password:
Remember me
New user
Forgot password
No comments posted yet.

All material on this site is protected by the law regarding copyright. Pictures and text may not be copied, sold or distributed further without permission.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk