Choose language Forside > ArtikelvisningSkip Navigation Links Søndag 21. december 2014
Annoncepriser / Kontakt  

Værktøjskatalog fra systemleverandør
7. september 2009 kl. 13:00 / Produktnyt
Print Tip Debat
En af Europas førende systemleverandør af kvalitetsværktøj, Hoffmann Group, udsender virksomhedens todelte katalog for værktøj og værkstedsindretning den 1. august 2009. Udover innovative produkt-nyheder præsenterer værktøjsspecialisten også det udvidede Garant eTool, som gratis tilbyder standardiserede CAD-værktøjsdata til den mere effektive produktionsproces.
Gældende fra 1. august 2009, udkommer nu den 40. udgave af Hoffmann Groups værktøjskatalog, der omfatter 50.000 kvalitetsværktøjer med den bedste tekniske beskrivelse. Det gennemgående drejeholderprogram dækker alle tre nye ISO-normer, og ved siden af nyhederne på området High Performance Cutting og Multi Task Cutting er HM-programmet til elektrolyt-kobber-bearbejdning helt specielt på spåntagningsområdet.
Yderligere produkt-highlights er de nyudviklede Garant krympeapparater SG1 og Garant forindstillingsapparater VG1, samt udvidelsen af Garant-linjen i tangprogrammet. Kataloget kan fås på 16 sprog.
Kvalitet og præcision beviser Hoffmann Group ikke kun gennem skræddersyede værktøjs- og systemløsninger, men også gennem deres enestående leveringsevne. I virksomhedens værktøjs-logistikcenter i Nürnberg, som blev åbnet i maj i år og er Europas største, sørger værktøjseksperten med en leveringsevne på 24 timer i Tyskland og 48 timer i hele Europa for gennemgående forsyningssikkerhed.
Kompetente medarbejdere, som arbejder med et maksimum af omhyggelighed og hurtighed, regnes også til den mest ydelsesstærke værktøjslogistik ligesom innovative logistikkoncepter og mest moderne lager- og transportteknik
mola
Yderligere information:
Hoffmann GmbH
+45 2323 7263.
 
 
Vis originalbillede
 Læs også...
20. januar 2012 kl. 11:00
Hoffmann Group laver rekordomsætning
13. maj 2009 kl. 13:00
Værktøjsspecialist afholder grand opening
Tip en ven...
Dit navn:
*
Din email:
*
Til email:
*


0
Skriv en kommentar!
Her har du mulighed for at skrive din uforbeholdne mening.
For at kunne deltage i debatten, skal du være logget ind.
Er du endnu ikke oprettet som bruger kan du gøre det her. Det tager kun et øjeblik.
LOG IND
Email:
Password:
Husk mig
Ny bruger
Glemt password
Der er endnu ingen kommentarer til artiklen.

Al materiale på dette site er beskyttet af loven om ophavsret. Billeder og tekst må ikke uden tilladelse kopieres, sælges eller videredistribueres.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk