Choose language Forside > ArtikelvisningSkip Navigation Links Mandag 2. marts 2015
Annoncepriser / Kontakt  

Flot besøgstal på METAL 2012
27. april 2012 kl. 7:00 / Metal
Print Tip Debat
Der kom i alt 4.234 besøgende på messen heraf mange beslutningstagere, oplyser Danske Fagmesser, som arrangerede fagmessen.
- METAL 2012 havde på udstillersiden et bredt udsnit af udstillere inden for alle faser af produktionsprocessen, så METAL 2012 blev det branchetræf, der var vores intention, siger projektchef, Carina Bruun fra Danske Fagmesser.
Også de faglige arrangementer i forbindelse med messen - ikke mindst fiber laser-dagen tiltrak mange besøgende. Kombinationer af messe og faglige arrangementer på højt niveau er en stærk kombination.
 
 
Vis originalbillede
METAL 2012 blev det branchetræf, der var vores intention, siger projektchef, Carina Bruun fra Danske Fagmesser.
 Læs også...
24. april 2012 kl. 8:00
METAL 2012 er skudt i gang
13. februar 2012
Positiv stemning til METAL 2012 optaktsmøde
10. januar 2012
Stor tilslutning til ambassadørkonceptet på METAL 2012
4. januar 2012 kl. 8:00
Startskuddet er gået til Venture Cup
29. november 2011
DANSK METAL PÅ METAL 2012
16. november 2011 kl. 10:00
METAL 2012 lancerer kontaktbørs
Tip en ven...
Dit navn:
*
Din email:
*
Til email:
*


5
Skriv en kommentar!
Her har du mulighed for at skrive din uforbeholdne mening.
For at kunne deltage i debatten, skal du være logget ind.
Er du endnu ikke oprettet som bruger kan du gøre det her. Det tager kun et øjeblik.
LOG IND
Email:
Password:
Husk mig
Ny bruger
Glemt password

11:34
01/05/2012
Indlæg: 3
AF:
JJ
Når Carina Bruun udtaler at 4234 gæster er flot og at intentionerne er indfriet, ja så må jeg da spørge mig selv om projektchefens intentioner nu også er helt i tråd med branchens intentioner. Hvis meningen var at holde nogle konferencedage, kryderet med en lille smule isenkram i udstillingsform inden for temaet, ja så kan der da godt være tale om en succes. Men hvis meningen var at afholde en messe med fremvisning af alt hvad der kan præsteres af maskineri og teknik inden for metalfaget, ja så er det nok den ringeste og mindste besøgte metalmesse jeg har set i snart 30 år. Men det var måske også intentionen da man valgte at ligge messen samtidig med Hanovermessen.
Tip moderator
Besvar

13:26
01/05/2012
Indlæg: 10
AF:
Henrik Fougt
SVAR TIL JJ: Kære JJ
Besøgstallet bryder med "messeloven" om, at antal kvadratmeter er lig med antal besøgende. Her var der markant flere besøgende end antal kvadratmeter. Danske Fagmesser har en særdeles flot moral, når det gælder optælling af besøgende, og i det lys er tallet endog særdeles flot også i sammenligning med andre messer herhjemme.
Men du rejser et relevant spørgsmål omkring formål med danske metal-messer. Hvis det er en stor samlende messe, man ønsker, bliver det nødvendigt at lægge Værktøjsmaskiner og METAL sammen. Mon ikke der også i kulisserne er kloge hoveder, der arbejder på det?
Med venlig hilsen
Henrik Fougt
Ansvarshavende chefredaktør
Tip moderator
Besvar

10:47
02/05/2012
Indlæg: 3
AF:
JJ
Kære Henrik Fougt.
Jeg tvivler ikke på Danske Fagmessers moral, men jeg tillader mig at tvivle på om deres intentioner er de samme som udstillernes og de besøgenes. Det faktum at man vælger at ligge messen samtidig med Hanovermessen, skal jo bevirke færre udstillere og besøgende, hvorfor gør man det ? Målet må da være at ramme kundernes, altså udstillerne og de besøgendenes ønsker, som iøvrigt er helt ens. Udstillerne ønsker at fremvise deres produkter for så mange som muligt, og de besøgende ønsker at se så mange og så meget som muligt. Vi har deltaget flere gange med vore produkter. Dengang var besøgstallet ca. 25000 så at mene et besøgstal på ca. 4000 er flot, Tjae ?
Med venlig hilsen Johnny Jensen
Tip moderator
Besvar

11:24
02/05/2012
Indlæg: 10
AF:
Henrik Fougt
SVAR TIL JJ: Kære Johnny Jessen
Du skal meget langt tilbage for at finde 25.000 besøgende på METAL eller andre danske industrimesser.
Jeg var først på METAL og siden på Hannover messe i sidste uge. Der er et lille overlab i målgruppe. Det er imidlertid stort nok til, at man ikke fremover vil lægge METAL oven i Hannover. Din kritik herom er taget til efterretning.
Jeg fastholder imidlertid, at det var et flot besøgstal og tager besøgstallet til indtægt for de positive initiativer, som Danske Fagmesser fornyede METAL med.
Venlig hilsen
Henrik Fougt
Tip moderator
Besvar

09:50
03/05/2012
Indlæg: 3
AF:
JJ
SVAR TIL Henrik Fougt: Kære Henrik Fougt. Det glæder mig at man fremover vil tage skyldig hensyn til placeringen af Metalmessen i forehold til andre og større internationale messer. Jeg må medgive dig at besøgstallene generelt på messerne især i Danmark er stærkt nedadgående, jeg tror det skyldes de mange special-messer, som jeg tror kræver et langt større "bagland" en Danmark kan præsterer. Den slags kan gå i Tyskland og lig.n. lande. Her hjemme skal vi tilbage til de store samlede messer med alt inden for faget hørende, og så skal man placere de små virksomheder i samme haller som de store og ikke som tidligere nede bagerst i sidste hal, for så drukner de og gider ikke komme. Et sådanne setup, kunne lokke os tilbage som udstiller. Med venlig hilsen Johnny Jensen
Tip moderator
Besvar

Al materiale på dette site er beskyttet af loven om ophavsret. Billeder og tekst må ikke uden tilladelse kopieres, sælges eller videredistribueres.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk