Choose language Forside > ArtikelvisningSkip Navigation Links Mandag 2. marts 2015
Annoncepriser / Kontakt  

Industriel automatisering til jernbaner
20. august 2012 kl. 11:45 / Produktnyt
Print Tip Debat
Pilz udvider automatiseringssystemet PSS 4000 med en ny serie af moduler til brug inden for jernbaneteknik. Modulerne med -R (Railway) i produktbetegnelsen har bl.a. en ekstra robust konstruktion.
Brugere fra jernbaneindustrien nyder godt af en industriel løsning, der kan standardiseres, og dermed mindre arbejde i forbindelse med godkendelsen.
-R-modulerne kan anvendes i forskellige applikationer i forbindelse med jernbaner. Hertil hører styringsfunktioner på arbejdsmaskiner til skinnelægning og i drivkøretøjer samt styrings- og overvågningsfunktioner i signalsystemer, herudover signalovervågning ved jernbaneoverskæringer, styrings- og sikkerhedsteknik samt omkobling af signalsystemer.
- Med -R-modulerne i automatiseringssystemet PSS 4000 viser Pilz, at styringsløsninger fra industrien kan bruges til modernisering af signalteknikken på det tyske skinnenet, forklarer Armin Glaser, leder af produktmanagement hos Pilz GmbH & Co. KG.
Standardiserede løsninger, enkel projektering og programmering samt lave investerings- og driftsomkostninger er nogle af fordelene ved at anvende sikkerhedsstyringer, der er gennemprøvet i industrien, supplerer Glaser. Hertil egner automatiseringssystemet PSS 4000 fra Pilz sig med decentrale styringer, der kan udvides, samt Ethernet-baserede kommunikationssystemer.
Ét system
Automatiseringssystemet PSS 4000 fra Pilz anvendes ikke kun inden for klassisk maskin- og anlægsproduktion samt bilproduktion. På grund af dets åbenhed og fleksibilitet anvendes det også af kunder i kemi-industrien, til tovbaner, havnekraner og sluseanlæg. Systemet betragter aspekter fra standardautomatisering og sikkerhed som ét system. Derudover er fordelene ved PSS 4000 en decentral styringsstruktur uden den kompleksitet, der normalt følger med, lyder det fra Pilz.
I detaljer består automatiseringssystemet PSS 4000 af flere hardware- og software-komponenter samt realtids-Ethernettet SafetyNET p og de passende netværkskomponenter. Via dette system kan der decentralt tilsluttes flere styringer og ind-/udlæsningsenheder samt overføres sikre og ikke-sikre data.
Styringsteknik fra Pilz anvendes over hele verden til sikkerhed inden for person- og godstransport, f.eks. ved jernbaneoverskæringer, i rangeringsanlæg og i bygningsteknik på banegårde.
 
 
Vis originalbillede
De nye -R-moduler i automatiseringssystemet PSS 4000 opfylder de høje sikkerheds- og miljøkrav inden for jernbaneteknik. Den samlede løsning opfylder SIL 4 i henhold til CENELEC 5012x. (Pilz GmbH & Co. KG)
Tip en ven...
Dit navn:
*
Din email:
*
Til email:
*


0
Skriv en kommentar!
Her har du mulighed for at skrive din uforbeholdne mening.
For at kunne deltage i debatten, skal du være logget ind.
Er du endnu ikke oprettet som bruger kan du gøre det her. Det tager kun et øjeblik.
LOG IND
Email:
Password:
Husk mig
Ny bruger
Glemt password
Der er endnu ingen kommentarer til artiklen.

Al materiale på dette site er beskyttet af loven om ophavsret. Billeder og tekst må ikke uden tilladelse kopieres, sælges eller videredistribueres.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk