Choose language Forside > ArtikelvisningSkip Navigation Links Fredag 27. februar 2015
Annoncepriser / Kontakt  

Eksportfremstød for dansk fiskeri-innovation
21. august 2012 / Virksomheder
Print Tip Debat
Leverandører af fiske- og fangstredskaber, maskineri og elektronik, navigations- og kommunikationsudstyr, udstyr til fiskeforarbejdning, køle- og frysemaskineri, emballage, rednings- og sikkerhedsudstyr og miljøteknologi deltog på fagmessen Nor-Fishing.
33 danske virksomheder er netop hjemvendt fra Trondheim, hvor de konkurrerede med branchefolk fra hele verden om indkøbernes opmærksomhed. Det skete på fagmessen Nor-Fishing på en fælles, dansk stand etableret af Danish Fishing Equipment Group.
Danish Fishing Equipment Group har deltaget i Nor-Fishing siden 1980, og har været vidne til en enorm udvikling i fiskeribranchen. Det nyeste inden for f.eks. dansk fartøjs-og fangstteknologi, processer og tjenester knyttet til fiskeribranchen har været vist på Nor-Fishing gennem tiden, og blandt publikum har der altid været store handelsdelegationer og officielle gæster fra vigtige fiskerinationer til stede.
I forbindelse med den danske stand, der har fået tilskud fra Eksportrådet, blev der afholdt en reception med stor tilstrømning af kunder og samarbejdspartnere. Flere af de danske virksomheder fik nye kontakter i nettet, bl.a. Unit-Pump, der har modtaget en større forespørgsel på deres flow-pumper, fortæller direktør for Unit-Pump A/S, Torben Petersen.
En vigtig platform
Danish Fishing Equipment Group er et eksportnetværk under Eksportforeningen, og netværket består af over 50 virksomheder, der er specialiserede inden for maskineri og udstyr til den internationale fiskeindustri.
I netværket opfatter man messen som en vigtig platform for præsentation af produkter og pleje af forretningsforbindelser, og de danske udstillere lægger vægt på de muligheder, Nor-Fishing giver for at få kontakt med beslutningstagere og indkøbere fra branchen i Norge og fra andre vigtige fiskerinationer. Mange fremhæver også den gode kontakt og stemningen som skabes på messen mellem kunder, leverandører og kolleger fra mange lande.
Fortsættes...
1
2
 
Side 1 af 2
 
 
Vis originalbillede
Unit-Pumps direktør, Torben Petersen, demonstrerer fremtidens pumpeteknologi for en god kunde, Fjell Industries fra Norge
Tip en ven...
Dit navn:
*
Din email:
*
Til email:
*


0
Skriv en kommentar!
Her har du mulighed for at skrive din uforbeholdne mening.
For at kunne deltage i debatten, skal du være logget ind.
Er du endnu ikke oprettet som bruger kan du gøre det her. Det tager kun et øjeblik.
LOG IND
Email:
Password:
Husk mig
Ny bruger
Glemt password
Der er endnu ingen kommentarer til artiklen.

Al materiale på dette site er beskyttet af loven om ophavsret. Billeder og tekst må ikke uden tilladelse kopieres, sælges eller videredistribueres.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk