Choose language Home > Article displaySkip Navigation Links Sunday 20 April 2014
Advertising / Contact  

Eksportfremstød for dansk fiskeri-innovation
21 August 2012 / Virksomheder
Print Tip Debat
Leverandører af fiske- og fangstredskaber, maskineri og elektronik, navigations- og kommunikationsudstyr, udstyr til fiskeforarbejdning, køle- og frysemaskineri, emballage, rednings- og sikkerhedsudstyr og miljøteknologi deltog på fagmessen Nor-Fishing.
33 danske virksomheder er netop hjemvendt fra Trondheim, hvor de konkurrerede med branchefolk fra hele verden om indkøbernes opmærksomhed. Det skete på fagmessen Nor-Fishing på en fælles, dansk stand etableret af Danish Fishing Equipment Group.
Danish Fishing Equipment Group har deltaget i Nor-Fishing siden 1980, og har været vidne til en enorm udvikling i fiskeribranchen. Det nyeste inden for f.eks. dansk fartøjs-og fangstteknologi, processer og tjenester knyttet til fiskeribranchen har været vist på Nor-Fishing gennem tiden, og blandt publikum har der altid været store handelsdelegationer og officielle gæster fra vigtige fiskerinationer til stede.
I forbindelse med den danske stand, der har fået tilskud fra Eksportrådet, blev der afholdt en reception med stor tilstrømning af kunder og samarbejdspartnere. Flere af de danske virksomheder fik nye kontakter i nettet, bl.a. Unit-Pump, der har modtaget en større forespørgsel på deres flow-pumper, fortæller direktør for Unit-Pump A/S, Torben Petersen.
En vigtig platform
Danish Fishing Equipment Group er et eksportnetværk under Eksportforeningen, og netværket består af over 50 virksomheder, der er specialiserede inden for maskineri og udstyr til den internationale fiskeindustri.
I netværket opfatter man messen som en vigtig platform for præsentation af produkter og pleje af forretningsforbindelser, og de danske udstillere lægger vægt på de muligheder, Nor-Fishing giver for at få kontakt med beslutningstagere og indkøbere fra branchen i Norge og fra andre vigtige fiskerinationer. Mange fremhæver også den gode kontakt og stemningen som skabes på messen mellem kunder, leverandører og kolleger fra mange lande.
Continues...
1
2
 
Page 1 of 2
 
 
Show original picture
Unit-Pumps direktør, Torben Petersen, demonstrerer fremtidens pumpeteknologi for en god kunde, Fjell Industries fra Norge
Tip a friend...
Your name:
*
Your email:
*
To email:
*


0
Post a comment!
Here you may express your opinion.
In order to participate in the debate, you must be logged in.
If you are not a registered user, you can create a new account by following this link. The registration process only takes a minute.
LOG IN
Email:
Password:
Remember me
New user
Forgot password
No comments posted yet.

All material on this site is protected by the law regarding copyright. Pictures and text may not be copied, sold or distributed further without permission.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk