23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SICKs autofokus-stregkodelæser garanterer maksimal ydelse

Serien CLV6xx tilbyder kundespecifikke løsninger hele vejen op til high-end segmentet. Udover maksimale læseresultater er det bl.a. værd at bemærke den intuitive parametrering, brugergrænse-flade og et væld af netværks- og bustilslutninger.

Laserscannerne som udgør CLV6xx serien byder på scanfrekvenser op til 1.200 Hz ved transporthastigheder på op til 6 m/s, hvilket gør kundetilpassede løsninger for forskellige identifikationsopgaver mulig. Derudover er det muligt at få flere af scannertyperne med svingspejl. Den anvendte process har et betydeligt performance reserve, som sikrer en høj pålidelig læsehastighed, men også er fremtidssikker overfor stadigt stigende produktionskrav.

CLV650 – Læser alt
Den nye CLV650 er seriens high-end produkt. Eksempelvis i en læseafstand fra 200mm – 1.600 mm, hvor stregkodelæseren yder real-time autofokus med en integreret afstandsmålefunktion, som sikrer en ultimativ læsesikkerhed selv ved store produktionsgennemløb og emner af de forskellige slags.
På læserscanneren angives læse-performance i displayet, hvilket fjerner behovet for at logge på en PC og tjekke ydelse derfra. Lige fra CLV620 med fast fokus og fremefter er Ehernet og webserver funktioner til diagnose integreret på sammen vis som det pålidelige 2 fase bustilslutningskoncept med en separat tilslutningsboks og parameterkloning muligheden for en minimeret tidsforbrug ved udskiftning – enten ved at anvende et kloningsmodul eller fra CLV630 og frem SD kort. En yderligere feature er SMART dekoder algoritmerne som er blevet videreudviklet, så det nu er muligt at læse koder, der før var for dårlige.

Integreret intelligens
Næsten alle seriens scannere kan betegnes som intelligente, da de er i stand til: at optage og gemme eksempelvis kontrastforhold, via en knap og vælge to funktionstaster, at aktivere de påkrævede stregkodetyper eller at udlæse indholdet af koderne sorteret specifikt efter applikationen. Til dette formål er det muligt ikke bare at justere data-outputtet fleksibelt via en guide men også at håndtere individuelle datasegmenter separat og sende dem ud via to forskellige porte.

Simpel integration sænker omkostningerne
Konfigurationssoftware som er uden konkurrenter er baseret på SOPAS-ET. Det er et intuitivt programmeringsværktøj til integration af datafangstenheder fra SICK. Man får hermed den samme brugerflade både for stregkode og RFID læsesystemer fra SICK – lige fra diagnosevinduet, der kan aktiveres til optimering af parametre, over monitorfunktion for overvågning og analyse af inputs og outputs, til hjælpefunktioner i forbindelse med opsætningen og tilslutning i netværksapplikationer. Afhængig af kompleksiteten i en opgave eller brugerniveau kan SOPAS-ET sættes op til forskellige adgangsrettigheder - eksempelvis til programmering, idriftsætning, service og vedligehold. For det første beskyttes de data, der allerede er parametreret, og for det andet reduceres antallet af tilgængelige parametre, så der kun er de nødvendige for en given bruger. CLV6xx kan leveres med CAN-bus eller Ethernet og via en gateway kan den også tilsluttes Profibus DP eller DeviceNet.

Diagnoseværktøj reducerer omkostning gennem forbyggende service
CLV6xx er velegnet til netværksopkobling, hvor det bliver muligt at diagnosticere enheden fjernopkoblet ved hjælp af RDT400 Remote DiagnoticTool. Ved at bruge den grafiske visualisering får man overvågnings- og kontrolmuligheder, som kan håndteres direkte ved enheden, fra en central PC eller fra et hvilket som helst sted i hele verden. Således bliver det muligt at implementere virksomhedsspecifikke løsninger til forbyggende vedligehold samt effektiv support for maksimal oppetid.

Høj læse ydelse, simpel parametrering og et utal af bustilslutninger – CLV6xx platformen er forbedret til top performance indenfor identificering af stregkode.

>> Produktkatalog

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Send til en kollega

0.063