23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Se verden i farver og 3D med SICKs high-speed kamera

SICK introducerer verdens første high-speed 3D-kamera med højkvalitets RGB farvemulighed.

Ved at måle både 3D formen og farven på objekter kan man træffe mere pålidelige beslutninger, som kan give produktionsanlæg forbedret oppetid, kortere produktionstid og forøget produktkvalitet. Da ColorRanger E erstatter behovet for flere forskellige kameraer til løsning af samme opgave, kan den totale omkostning og kompleksitet minimeres.

ColorRanger E er det nyeste medlem af SICKs 3D kamera familie
Kameraerne bruges som et centralt visionkomponent af producenter af maskiner og visionintegratorer over hele verden. De løser forskellige inspektionsopgaver ved at måle form, kontrast, og overfladensbeskaffenhed for at sikre produktets kvalitet og pålidelighed i produktionen. ColorRanger E udvider kontrolmulighederne yderligere ved også at levere høj opløsning RGB farve med op til 3072 pixel per kanal. Med samtidige 3D og farve information på mere end 11 kHz, kan flere inspektioner blive gennemført sideløbende med fuld produktionshastighed.

Forbedret produktionskvalitet ved hjælp af både 3D form og farve
3D visualiseringer er ideelle, når højder, form eller volume er af betydning for produktionsprocessen. Men for at træffe en korrekt beslutning om kvalitet eller udsortering, er det ofte nødvendigt også at overveje farven på de enkelte dele. Dette er for eksempel almindeligt i klassificering af frugt og grøntsager, verifikation af bagværk, træsortering i træindustrien, kvalitetssikring af elektroniske enheder som f.eks. modstanden på printkort, samt kontrol af niveau og farve verifikation i den kosmetiske og farmaceutiske industri. Ved at betragte både 3D og farver, kan en mere pålidelig kontrol udføres og dette forbedrer produktets kvalitet og reducerer affald. Selve udviklingen af en 3D-løsning kræver specielt uddannet personale, hvilket er årsagen til, at man typisk vælger at anvende en visionintegrator.

>> Produktkatalog

>> Teknisk beskrivelse

>> Se animation

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Send til en kollega

0.062