23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ecolab certificeret 3D kamera i rustfritstål

SICKs 3D kameraer er værdsat i fødevareindustrien, når kunderne ønsker længere levetid.

I fødevareindustrien udsættes kameraer for forhold, hvor almindelige aluminiumshuse med standardstik kun kan holde i relativ kort tid. Da et kamera er en kostbar komponent har flere forsøgt sig ud i kunsten at producere et hus, hvori kameraet efterfølgende kan indbygges. Problemet er imidlertidig, at laserlyset og efterfølgende billede skal passere en ekstern linse. Derved opstår der fejl i billedet, som softwaren skal forsøge at kompensere for. Da behovet for 3D-teknologi har været voldsomt stigende i de senere år, har SICK taget konsekvensen og udviklet et nyt kamerahus, der kan modstå hårde miljøer således, at man kan undgå at bygge et ekstra hus.

Ecolab certificeret
Det nye hus er fremstillet i rustfrit stål og skaber en effektiv skærm mod miljøet for det indbyggede kamera, belysningen og evalueringsenheden. Huset er testet efter Ecolab testen og har certifikat på modstandsdygtighed mod de kendte rengøringsmidler i Topax familien. For at beskytte tilslutningsstikket kan man indbygge dem i en kunststofskærm med tilhørende kabelstrømpe. Derved udsættes stikkene ikke for rengøringsmidler og direkte vandtryk.

Applikationer
3D-teknologien benyttes til at få den tredje dimension med. Når en små-kage producent ønsker at kontrollere kvaliteten, af hver enkelt småkage, indbygges et 3D kamera på produktionslinien. Derved er det muligt at scanne den enkelte kage for defekter, kontrollere antallet af synlige chokolade stykker, og hvis der benyttes et farvekamera (ikke rustfrit version) kan farve og bagetiden kontrolleres. På slagterier kan kødstykker kontrolleres for korrekt udskæring, volumen, areal, og tjek af benplaceringer. Også i medicinalindustrien hvor CIP/SIP rengøring er påkrævet er det ligeledes en fordel at kamerahuset er udformet i rustfrit stål.

>> Produktkatalog

>> Teknisk beskrivelse

>> Se animation


SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Send til en kollega

0.047