23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Duroc Machine Tool A/S har indgået aftale med LISTA

Duroc Machine Tool koncernen har indgået aftale med LISTA om salg af lager- og værkstedsinventar i Skandinavien samt Baltikum.
Aftalen er indgået i efteråret 2010 og i Danmark har Duroc Machine Tool A/S valgt at køre en kampagne som gælder frem til og med januar 2011.
Kampagnen indeholder udvalgte arbejdsborde med skuffesektioner og skabe til både materialer såvel som værktøjer.
”LISTA har et enormt stort program som dækker stort set alle behov indenfor værksteds- og lagerindretning” udtaler Allan Baagø, direktør for Duroc Machine Tool A/S i Danmark og forsætter:
”Netop nu kører vi en uhyre prisstærk kampagne for at sikre et ordentligt afsæt i vores nye produkt. Dels er det vigtigt for Duroc Machine Tool, at opnå et ordentligt produktkendskab, men samtidigt er det klart vores interesse at skabe nye relationer til vore kunder”.

”Vi glæder os over at kunne levere komplette løsninger til vore kunder. Dels selvfølgelig CNC-maskiner og køle-smøremidler, men nu altså også det komplette program fra LISTA” afslutter Allan Baagø.

Kontakt os for nærmere informationer omkring LISTA eller Download vores kampagne via vores hjemmeside http://www.duroc.com/machinetool/dk/da.aspx

LISTA er en af verdens førende fabrikanter af systemer for værktøjsindretning og lager.
LISTA har med sine 65 år i branchen altid hovedfokus på kvalitet, økonomi og funktionalitet.
LISTA har et omfattende program som tackler alle indretningsbehov i værkstedbranchen.

Med venlig hilsen.

Allan Baagø
Duroc Machine Tool A/S

Duroc Machine Tool Danmark
Ribevej 14
8940 Randers SV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34889074
P nummer: 1000254750

Send til en kollega

0.047