23948sdkhjf

Jysk værktøjsekspert finder ny styrke i nyt navn

Granaths Hårdmetal skifter navn til Fortiva.
Fredericia-virksomheden forhandler produkter til drejning, fræsning, boring og holdende værktøjer. Knap halvdelen af produkterne på det danske marked er udviklet inden for de seneste 5 år, fortæller direktør Henrik Damsbo. Han mener, det afspejler det den virkelighed, virksomheden skal levere sine produkter til:

“Udvikling er vores afgørende konkurrenceparameter. Derfor har vi valgt at udnytte den ekstra styrke, vi får i et navnefællesskab med den øvrige Fortiva-gruppe", forklarer han.

Granaths Hårdmetal har været en del af Fortiva-gruppen fra starten, og det nye navn ændrer ikke på noget i forhold til kontakten med kunderne:

“Vi er stadig de samme personer og fortsætter med samme adresse og telefonnumre. Det nye navn er imidlertid et signal om, at vi nu endnu en gang hæver barren for vores udvikling", fastslår Henrik Damsbo.

Gearskifte

For kunderne bliver det nye navn indgangen til en helt ny hjemmeside, hvor man kan finde produkt- og branchenyheder og få støtte til at vælge de rigtige produkter. Samtidig bliver navneskiftet også bliver et gearskift for udvikling og vækst hos den danske værktøjsekspert:

“Den globale konkurrence betyder, at den metalbearbejdende industri i Danmark skal holde sig helt skarp på effektiviteten. Derfor skal vi fortsat bidrage til, at virksomhederne kan spare nødvendige minutter, øge stabiliteten i værktøjerne og højne kvaliteten i deres produkter. Det får vi ny styrke til nu", siger Henrik Damsbo.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.083