23948sdkhjf

Mascot støber fundament til nyt hovedkvarter

Mascot markerede i går, at man samler medarbejderne på de nuværende seks Silkeborg-adresser i et nyt hovedkvarter i Pårup.
Pårup vest for Silkeborg skal danne rammen om Mascots nye 34.058 kvadratmeter store hovedkvarter, som skal samle medarbejderne fra de nuværende seks adresser i Silkeborg.

Den første støbning til byggeriet, som forventes at stå færdigt i sommeren, blev foretaget i går under overværelse af 170 gæster - heriblandt administrerende direktør Michael Grosbøl og Ikast-Brandes borgmester Carsten Kissmeyer.

- Vi står i dag og ser de første synlige beviser på, at et af Mascots store ønsker er på vej til at gå i opfyldelse. Vi glæder os usigeligt meget til at samle alle danske medarbejdere her om cirka halvandet år. Over de seneste år er vi blevet en større og mere international virksomhed, og det fordrer, at vi har omgivelserne til at rumme virkeliggørelsen af de kontinuerligt voksende ambitiøse mål, vi har, og det professionelle set up, der skal til, sagde en tydeligt glad Michael Grosbøl.

Entreprenørmaskinerne gik allerede midt i september i gang med blandt andet at etablere en 530 meter lang vej på grunden. Vejen kommer til at forbinde hovedvejen med domicilet på den sydlige del af grunden. Sporet er 15 meter bredt, og det skal ende med at blive en 8 meter bred vej, en afvandingsgrøft og en cykelsti.

Selve byggeriet støbes og bygges lidt forskudt af hinanden. Først støbes fundamentet til lageret og dernæst til administrationsbygningen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094