23948sdkhjf

Jimco fjerner lugten af fisk

På fiskeindustrimessen Expo Pesca & AcuiPeru, som afholdes i Lima, præsenterer danske Jimco luftrensningssystemet FLO-K, der kan fjerne lugtgener fra fiskefabrikker uden brug af kemikalier.
Fiskeindustrimessen Expo Pesca & AcuiPeru afholdes den 5. til 7. november i Perus hovedstad Lima, hvor der forventes op mod 10.000 deltagende gæster og 350 stande.

Jimco, der har hovedsæde i Danmark, er en af virksomhederne, der deltager i årets messe, hvor de vil præsentere to produkter, der begge har fokus på miljøvenlig luftrensning og desinfektion. Det ene produkt er et direkte desinfektionssystem, der er bygget til transportbånd. Det andet er luftrensningssystemet FLO-K, som udover at rense luften for bakterier er skabt til at reducere lugtgenerne på fiskefabrikker, der er et stort problem i Sydamerika.

Det er især systemet FLO-K, som CEO Jimmy Larsen fra Jimco ser frem til at præsentere.

- For mig at se er det her produkt en af de mest spændende ting, der sker i Sydamerika lige nu. Lugtgenerne på disse fiskefabrikker er et kæmpe problem i hele Sydamerika. Vi vil gerne vise potentielle kunder, hvordan vores brug af UV-C og ozonteknologi kan reducere lugtgenerne hos fiskefabrikker væsentligt. Det er en af hovedgrundene til, at vi deltager i Expo Pesca & AcuiPeru, forklarer Jimmy Larsen.

Jimco har siden 1993 udviklet og produceret luft- og vandrensningsanlæg baseret på virksomhedens patenterede UV-C-teknologi, der ved hjælp af ultraviolet lys sikrer effektiv desinfektion. Teknologien, der er præmieret med EU’s miljøpris, benyttes i dag over hele verden - blandt andet af industrivirksomheder, storkøkkener, sygehuse og supermarkeder samt i private hjem.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078