23948sdkhjf

Mere end 15 teknikere står klar til spåntagningsdage

Mindst 15 teknikere er klar til at møde gæsterne på spåntagningsdage i næste uge hos Flextek.
Kunderne er i centrum, når der er Spåntagningsdage hos Flextek den 10.-11. november. Og det er teknikere fra Flextek og KJV, der vil tage hånd om kunderne og svare på de relevante spørgsmål.

Arrangørerne oplyser, at der i alt vil være mere end 15 teknikere med til arrangementet, der har både fræsning, drejning, stik, boring og naturligvis automation på programmet. Konceptet er, at Flextek har maskinerne, og KJV kommer med værktøjet og alt det omkring maskinerne.

Det afspejler sig også i teamet af teknikere, som de to virksomheder har samlet.

Fra Flextek kommer: Jan Nielsen og Kurt Orth (fræsning), Martin Pedersen, Rasmus Nørregaard, Per Christensen og Jonas Mønster (drejning).

Fra KJV kommer: Tony Løve og Benny Scrøder Nielsen (drejning) Jens Limkilde Hansen (stik), Finn Jelsbak og Tony Løve (fræsning), Jens Limkilde Hansen (boring), Hans Jørgen Piepgräss og Niels Johansen (automation).

Derudover er der yderligere en række teknikere og konsulenter til stede, oplyser arrangørerne.

Teknikerne vil være involveret i de mange live-bearbejdninger, der sker dagen igennem, men det bliver ikke muligt at bestille tid hos en konsulent. Derimod kan deltagerne til hver en tid henvende sig på dagen med spørgsmål til demonstrationer, maskiner og værktøjer – samt med problemstillinger fra egen produktion.

Man tilmelde sig på eller på tlf. 4698 6721.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079