23948sdkhjf

Tidligere Flextek-direktør får nyt job

Tidligere Flextek-direktør Henning Dam er blevet ansat af foreningen industritekniker.nu og skal arbejde målrettet med at skaffe flere industrivirksomheder som medlemmer til foreningen. Det overordnede mål er at trække flere unge til uddannelserne som industritekniker og værktøjsmagere.

Foreningen industritekniker.nu har fået en lønnet medarbejder, der 20 timer om ugen skal arbejde målrettet på at styrke de lokale og regionale supportteams omkring uddannelserne til industriteknik og værktøjsmagere.

Den nye mand er Henning Dam, som tidligere var direktør for Flextek, og sideløbende med direktørjobbet de seneste år har været drivkraften i oprettelse af industriteknier.nu og de lokale supportteams, som består af lokale industrivirksomheder.

- Det bliver rigtig spændende det her, og jeg glæder mig meget til målrettet at arbejde med at få flere medlemmer ind i de lokale supportsteams og dermed få tiltrukket flere unge til uddanneslerne. Vi har brug for de kloge hænder i Danmark, siger Henning Dam.

Flextek skifter direktøren ud

Den nye stilling er finasieret af foreningen industritekniker.nu's egne midler fra medlemskontingenter, med støtte fra "Bitten og Mads Clausens Fond", samt direkte tilskud fra Dansk Værktøjsmaskinforhandlerforening, DVF og teknikleverandørernes brancheorganisation Bitva.

De to organisationer har også plads i industritekniker.nu's nye bestyrelse. 

- Vi skal gerne have oprettet supportteams alle de steder i landet, hvor værktøjsmager- og industritekniker-uddannelsen findes. Før havde jeg dette ved siden af mit job som direktør i Flextek, og det gav begrænset tid. Nu er der andre muligheder, siger Henning Dam.

Fyn får supportteam for industritekniker-uddannelsen

Målet fra Henning Dam er at løfte medlemstallet fra de nuværende 78 industrivirksomheder til 150 ved årets udgang.

Derudover skal der oprettes supportteams på alle de erhvervsskoler, der tilbyder uddannelse til industritekniker eller værktøjsmager.

Du kan læse uddybende interview med Henning Dam og mere om den nye bestyrelse i industritekniker.nu i Jern & Maskinindustrien, som udkommer i næste uge.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094