23948sdkhjf

ECM: "Vi skal se den sidste nye teknologi"

ECM Industries skal blandt andet studere nye drejemaskiner og 5-aksede fræsemaskiner på EMO

ECM Industries rejser til EMO-messen med fire-fem medarbejdere.

- Vi tager på messen i tre dage. Det er for at blive klogere på den sidste nye teknologi. Man skal holde sig orienteret. Det er en del af konkurrenceevnen, siger direktør Søren Jaedicke Christiansen fra Kolding-virksomheden.

Han synes ikke, det er for meget at bruge 12-15 mandearbejdsdage på EMO-messen.

- Halvdelen af vores virksomhed er jo viden, så det er meget vigtigt at holde sig orienteret om, hvad der sker på markedet, siger han.

Søren Jzaedicke Christiansen er specielt interesseret i at se de nye drejebænke fra spanske CMZ, som han kalder "virkeligt højproduktive maskiner". Desuden vil han og kollegerne se på de nye 5-aksede CNC-fræsere fra sydkoreanske Doosan.

Læs også: ECM Industries tog på speeddate

3D-print er også noget, der interesserer ECM Industries.

- Vi købte en 3D-printer for omkring halvandet år siden, som vi bruger til protoyper og til produktionsemner. Vi printer emner i kulfiber og i højstyrke glasfiber.

- Jeg tror ikke, tiden er inde til 3D-metalprint endnu. Der er stadig lang vej, før det er noget, vi kan bruge. Forholdet mellem brugbarhed og pris er ikke positivt endnu. Men det kommer absolut. Det må man ikke se henover, siger Søren Jaedicke Christiansen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.109