23948sdkhjf

Producent af rottefælder skifter direktør: Nu skal der turbo på salget

Virksomheden Camro, som producerer og sælger udstyr i metal og plast til bekæmpelse af skadedyr, vil sætte turbo på salget.

Derfor har Camro med base i nordjyske Nørager ændret i ledelsen og bestyrelsen.

Det betyder, at Torben Faarkrog Villadsen, der tiltrådte Camro i april 2018 som medejer og salgsdirektør, overtager posten som ny adm. direktør samtidig med, at han fortsætter som salgsdirektør på hele sortimentet af skadedyrsprodukter.

Af en pressemeddelelse fra Camro fremgår det, at Torben Faarkrog Villadsen har formået at gøre Camro til total leverandør i det grønne segment, som dækker over egenproducerede og forhandlede produkter, som sælges i hele Europa til Skadedyrsbranchen.

Det arbejde styrker Camro nu i en vækstplan, som rækker frem mod 2027.

For en yderligere styrkelse af væksten, overtager Thomas Folmann posten som bestyrelsesformand. 

"Med ændring af ledelsen og bestyrelsen hos Camro, sætter vi således mere fokus på salg og afsætning på især grønne produkter til skadedyrsbranchen, både til de professionelle kunder og til Home and Garden segmentet," lyder det fra virksomheden.

Ny rolle til Camros stifter

Virksomhedens stifter og nu tidligere adm. direktør, Kurt Sørensen, får i fremtiden mere fokus på produktudvikling af nye produkter primært til vore skadedyrssegment samt produkt- og markedstilpasning til nye markeder i Europa.

Kurt Sørensen skal ligeledes stå for opsøgende salg og teknisk support på Camros OEM segment, som er underleverandør arbejde primært på tyndplade bearbejdning og støbt plast, oplyser Camro.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078